Αθήνα: Επείγον κάλεσμα διεθνούς αλληλεγγύης με τον Παναγιώτη Αβδίκο, κρατούμενο σε απεργία πείνας

Ο κρατούμενος Παναγιώτης Αβδίκος νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στο «νοσοκομείο» Άγιος Παύλος των φυλακών Κορυδαλλού, μετά από μία μακρά περίοδο απεργίας πείνας. Συνελήφθη στις 18 Απρίλη 2011, έξω από το σπίτι του, με την κατηγορία της κατοχής ναρκωτικών. Σχεδόν αμέσως, και για να καταγγείλει την αστυνομική πλεκτάνη εναντίον του, η οποία τον οδήγησε στις φυλακές της ελληνικής δημοκρατίας, αποφάσισε να ξεκινήσει μια απεργία πείνας μέχρι τέλους, ώστε να κάνει γνωστή την υπόθεσή του και να απαιτήσει την απελευθέρωσή του. Ξεκίνησε την απεργία πείνας τον Μάη 2011 και συνεχίζει μέχρι τώρα, με μια διακοπή τον μήνα Αύγουστο. Η αδιαφορία των υπευθύνων για τη διατήρηση του συστήματος βαρβαρότητας και φρικαλεότητας που αποκαλείται «σωφρονιστικό σύστημα», είναι ο λόγος για τον οποίο ο Παναγιώτης κινδυνεύει να χάσει τη ζωή του.

Η ομάδα αλληλεγγύης κρατουμένων Κορινθίας (συλλογικότητα Αντίστροφης Μέτρησης Κορίνθου) καλεί σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Παναγιώτη Αβδίκο το Σάββατο, 3 Δεκέμβρη, και ώρα 15.00 έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού.

«Σε συνεχεία προηγούμενου δημοσιεύματος θα ήθελα να σας ενημερώσω τα εξής ;

Την πέμπτη 3-11-2011 συνεδρίασε το συμβούλιο εφετών Αθηνών και αποφάσισε την απόρριψη της αίτησης μου για αποφυλάκιση με περιοριστικούς όρους και την συνέχιση της προσωρινής μου κρατήσεως λόγο της συμπλήρωσης του εξαμήνου , αδιαφορώντας εντελώς για την ζωή μου.

Έδειξαν μια πλήρης εγκληματική αδιαφορία Όλοι η αρμόδιοι λες και δεν είμαι τίποτα για αυτούς , Η ζωή μου όπως φαίνεται για το υπουργείο και της δικαστικές αρχές Αθηνών δεν έχει καμία αξία η ζωή μου , κλείνοντας τα μάτια στην αδικία και στην πραγματικότητα. Το Σάββατο 12-11-2011 στης 7:30 το πρωί με βρήκαν συγκρατούμενοι μου σε κωματώδη κατάσταση στο κρεβάτι μου εδω στο νοσοκομείο κρατούμενων κορυδαλλού και ο γιατρός μου τοποθέτησε ορό , Η ιατρική διάγνωση ήταν κολαψους έκλεισαν όλα τα όργανα.

Την Κυριακή 13-11-2011 το απόγευμα , λόγο που παρά την τοποθέτηση όρου το ζάχαρο παρέμενε σε χαμηλά επίπεδα (30) , Η Γιατροί εδω έκαναν παραπεμπτικό να μεταφερθώ στο εφημερεύον νοσοκομείο αττικόν ,αλλά εγώ αρνήθηκα να πάω προτιμώ να πεθάνω παρά να συμμετέχω στο θέατρο του παράλογου που παίζετε εις βάρος μου και όλοι η αρμόδιοι ,δικαστές και υπουργείο κωφεύουν και αδιαφορούν θα συνεχίσω την απεργία πείνας και εάν συνεχιστή η αδιαφορία από τους αρμοδίους θα σταματήσω και την λήψη ζαχαρονερου για να πεθάνω και να σταματήσει η υποκρισία σε βάρος μου και ίσως με τον θάνατο μου η αρμόδιοι να βλέπουν πλέων με σεβασμό την ζωή εμάς τον απλών ανθρώπων. Αυτήν τη στιγμή υπαρχή καρδιακό οίδημα και έχουν πρηστεί τα πόδια μου ειδικά από τα γόνατα και κάτω και γενικά υπαρχή ένα ελαφρύ πρήξιμο και σε όλο μου το σώμα , το όποιο σημενη ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να επιδεινωθεί ραγδαία η κατάσταση μου και να επέλθει ο θάνατος μου! .

Ευχαριστώ όλους σας για την συμπαράσταση.

Αβδικος Παναγιώτης»

Άμεση απελευθέρωση του κρατούμενου Παναγιώτη Αβδίκου
Κάτω οι τοίχοι των φυλακών! Κάτω το κράτος δολοφόνος!

No Comments “Αθήνα: Επείγον κάλεσμα διεθνούς αλληλεγγύης με τον Παναγιώτη Αβδίκο, κρατούμενο σε απεργία πείνας”