Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς Μεξικού πυρπολεί 13 καταστήματα στο εμπορικό κέντρο Las Torres στη Ciudad Juárez

Είναι ωραίο να συνεισφέρεις στη διάδοση του λόγου συντρόφων με τους οποίους διεξάγεις κοινό αγώνα και μοιράζεσαι τις ίδιες ιδέες και πρακτικές για τη διεξαγωγή του.

Έτσι εμείς, τα φυλακισμένα μέλη της ΣΠΦ, μεταφράσαμε το κείμενο της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς/Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Μεξικό (ΣΠΦ/ΑΑΟ-Μεξικό) ως ένδειξη της αμοιβαίας αλληλεγγύης που έχουμε αναπτύξει, στέλνοντάς τους τους συντροφικούς χαιρετισμούς μας και αγκαλιάζοντας τη συνεισφορά τους στο διεθνή διάλογο των αναρχικών της πράξης.

Ζήτω η ΑΑΟ/ΔΕΜ

Σε όλους τους ομοίως σκεπτόμενους εμπρηστές και ανταγωνιστές

Πέμπτη προκήρυξη της ΣΠΦ/ΑΑΟ-Μεξικό (CCF/FAI-M):

Ούτε τσαντισμένοι, ούτε αγανακτισμένοι, ούτε ζήτουλες!
Εμπρηστές σε πόλεμο με την κυριαρχία!
Αλληλεγγύη στους 32 που συνελήφθησαν χθες!
Ενάντια στο σύστημα της κυριαρχίας!
Για την Ολική Απελευθέρωση!

Χθες στις 9.21 π.μ. η απελευθερωτική φωτιά πυρπόλησε γι’ ακόμα μια φορά, καταστρέφοντας εμπορεύματα. Η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς, φράξια της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας του Μεξικού, τομέας της Τσιουάουα [Chihuahua], έδωσε πνοή στην ανταγωνιστική φωτιά στο πολυκατάστημα Woolworth μέσα στο εμπορικό κέντρο Las Torres, μπουρλοτιάζοντας διάφορες πολυεθνικές καπιταλιστικές εταιρείες εδώ, στην πόλη Χουάρες, ως ένδειξη αλληλεγγύης στους 32 διαδηλωτές/-ώτριες που συνελήφθησαν χθες από τις δυνάμεις καταστολής. Καταστράφηκαν 13 καταστήματα. Τα Woolworth και Wendy’s αναλώθηκαν απ’ την ανταγωνιστική φωτιά. Με αυτή την επίθεση προσχωρούμε επίσης στην εκστρατεία για την απελευθέρωση του συντρόφου Γκαμπριέλ Πόμπο ντα Σίλβα και στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τους συντρόφους Κριστόμπαλ Φράνκε, Φρανσίσκο Μορένο, Γκονσάλο Σαπάτα και Σέρμαν Ελίας στη Χιλή, με τη συντρόφισσά μας Ταμάρα, με τα φυλακισμένα συντρόφια της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς στην Ελλάδα και με όλους τους αναρχικούς συντρόφους που έχουν απαχθεί από το κράτος στο Μεξικό και στον υπόλοιπο κόσμο.

Συνεχίζουμε να χτυπάμε το σύστημα της κυριαρχίας με το συντονισμό του διεθνούς ανταγωνιστικού αγώνα. Ο ελευθεριακός αγώνας είναι εφικτός και αποτελεί ένα όπλο αλληλεγγύης με τους φυλακισμένους συντρόφους μας. Αφήνουμε πίσω μας το φόβο και την αγανάκτηση των υποτακτικών. Επιλέγουμε τον αποφασιστικό αγώνα που στρέφεται εναντίον της κυριαρχίας. Αφήνουμε πίσω μας τα λόγια. Προχωράμε σε πράξεις. Η δράση που πραγματοποιήσαμε σε αλληλεγγύη με αυτούς/-ές που συνελήφθησαν εδώ, στην πόλη Χουάρες, δε σημαίνει ότι υποστηρίζουμε την πασιφιστική στρατηγική των αγανακτισμένων, ούτε σημαίνει πως στεκόμαστε αλληλέγγυοι με τις παρακλητικές προτάσεις τους· η δράση μας δεν είναι σε ένδειξη υποστήριξης του Cauce Ciudadano («Υπόθεση Πολιτών») ή κάποιας από τις αριστερίστικες, περεδίστικες* ή ζαπατίστικες μη κυβερνητικές οργανώσεις (ΜΚΟ)· η δράση μας είναι μια προειδοποίηση ότι όλες οι επιθέσεις της κυριαρχίας θα απαντώνται.

Δε θέλουμε να αλλάξουμε τους νόμους, δε θέλουμε να αλλάξουμε την κυριαρχία, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ!

Ούτε τσαντισμένοι, ούτε αγανακτισμένοι, ούτε ζήτουλες – είμαστε Εμπρηστές! Είμαστε Ανταγωνιστές! Είμαστε Αναρχικοί!

Όλοι/όλες είμαστε η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς!

Η ΣΠΦ δεν είναι μία ΟΡΓΑΝΩΣΗ· αντίθετα, είναι η ανταγωνιστική έκφραση της οργής και της απαξίωσης προς την κυριαρχία και τους θεσμούς της.

Με τη διάδοση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, συνεχίζουμε τον πόλεμο ενάντια στην υπάρχουσα τάξη.

Την αμέριστη αλληλεγγύη μας στον Γκαμπριέλ Πόμπο ντα Σίλβα!
Ζήτω ο ανταγωνιστικός αγώνας!
Ζήτω η αναρχία!

Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς/Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Μεξικό (ΣΠΦ/ΑΑΟ-Μ)
3 Νοέμβρη 2011

πηγή: culmine

* από το PRD (Κόμμα της Δημοκρατικής Επανάστασης)