Ευχές του Γκαμπριέλ Πόμπο ντα Σίλβα για μαύρα Χριστούγεννα

Εκφράζω όλη την αδερφική μου αλληλεγγύη στον αναρχικό σύντροφο Γκουστάβο Ροδρίγκες, λόγω των συνεχών επιθέσεων που υφίσταται από τα εξουσιαστικά και ρεφορμιστικά σκουπίδια.

Εκφράζω επίσης την αλληλεγγύη μου σε όλες τις ομάδες και ατομικότητες της δράσης –από τους Αυτόνομους Πυρήνες της Άμεσης Επανάστασης [Células Autónomas de Revolución Inmediata/Praxedis G. Guerrero-CARI-PGG] έως τις Ατομικότητες που Τείνουν προς την Αγριότητα [Individualidades Tendiendo a lo Salvaje-ITS] κι όλες τις άλλες οργανώσεις– και στους εξεγερσιακούς του Μεξικού και όλου του κόσμου, ανεξάρτητα αν συμμετέχουν ή όχι στο εγχείρημα της FAI/FRI.

Χαιρετίζω με περηφάνια κάθε δράση απ’ τα αδέρφια μας στον αγώνα… όλα τους!

Ευχές για μαύρα Χριστούγεννα ενάντια στην κατανάλωση, στον καπιταλισμό, στην καταστολή!

Μαύρα Χριστούγεννα που θυμούνται τα έγκλειστα αδέρφια μας της ΣΠΦ και της FAI (Ινδονησίας), τα συντρόφια της λεγόμενης «υπόθεσης-βόμβες», τον Τορτούγα/«Χελώνα» και τους κρατουμένους της Οδομαχίας στη Χιλή, όσους δολοφονήθηκαν στις φυλακές Σαν Μιγκέλ τον προηγούμενο Δεκέμβρη, τον Μάρκο Καμένις, τον Χουάν Κάρλος Ρίκο, την Ταμάρα, τον αντιφασίστα Τζοκ Παλφρήμαν και όλους τους αναρχικούς κρατουμένους ανά τον κόσμο.

Γκαμπριέλ, Δεκέμβρης 2011

πηγή: culmine