Ληντς, Μεγάλη Βρετανία: Σαμποτάζ του Μετώπου Απελευθέρωσης Ζώων ενάντια στην εταιρεία SRCL, που υπηρετεί την προμηθεύτρια πειραματόζωων Harlan

«Δεμένο σε πάγκο, χωρίς να μπορεί να ξεφύγει, το ηλεκτρικό ρεύμα διαπερνά τον εγκέφαλο, νυστέρια στο νευρικό σύστημα, το κορμί σπαρταρά και τ’ αποτελειώνουν. Ποιος τους έδωσε το δικαίωμα ν’ αφαιρούν ζωές χρησιμοποιώντας τις ζωές αυτές για την έρευνά τους; Τους χώνουν οποιαδήποτε μαλακία για να θεραπεύσουν τους καρκίνους μας. Πώς μπορούμε να παρακολουθούμε το μακελειό αυτό ενάντια στα ζώα; Απελευθέρωση των ζώων, όλα τα πειράματα σε ζώα είναι δολοφονία! Υπάρχουν εναλλακτικές αντί των δοκιμών σε ζώα: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καλλιέργειες κυττάρων αντί για ζώα. Καμιά άλλη γαμημένη εταιρεία μακιγιάζ, για την οποία σκοτώνονται όλο και περισσότερα ζώα, μόνο και μόνο για να έχουνε την άνεση οι άνθρωποι να καταναλώνουν την οποιαδήποτε μαλακία».

Ανάληψη ευθύνης, 18 Γενάρη 2012:

Η SRCL αποτελεί ζωτικό προμηθευτή της Harlan* περισυλλέγοντας προς αποτέφρωση νεκρά σκυλιά κι απόβλητα από τους εκτροφείς.

Μες στ’ άγρια μεσάνυχτα σκαρφαλώσαμε την περίφραξη των κεντρικών εγκαταστάσεων της SRCL στο Ληντς. Γράψαμε συνθήματα στους τοίχους εναντίον της Harlan και της ζωοτομίας. Αχρηστεύσαμε με γερή κόλλα τις κλειδαριές στο κτήριο κι επίσης προκαλέσαμε ζημιές στο υπόστεγο ποδηλάτων.

Οι ερευνητές έχουν μείνει στάσιμοι στην κατάρτιση που πήραν όλα αυτά τα χρόνια, και δε θα αναγνωρίσουν ότι είναι διαθέσιμες προηγμένες μέθοδοι για την αντικατάσταση των πειραμάτων σε ζώα. Είναι μέθοδοι ακριβείς και χρειάζεται να χρησιμοποιηθούν για να θεραπεύσουν ασθένειες όπως το Πάρκινσον και ο καρκίνος. Μέχρι να τεθούν σε εφαρμογή, θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε την επιστήμη βήματα μπροστά, επιφέροντας το τέλος της ζωοτομίας.

Θα σας κάνουμε να πληρώσετε διπλά κάθε αιματοβαμμένη δεκάρα που κερδίζετε απ’ αυτό σας το συμβόλαιο.

ALF

πηγές: α, β

* Η SRCL δραστηριοποιείται στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην Ιρλανδία στην μπίζνα διαχείρισης αποβλήτων υγειονομικής περίθαλψης. Η Harlan είναι ένας από τους κολοσσούς προμηθευτές ζώων κι άλλων υπηρεσιών σε ποικίλα εργαστήρια δοκιμών σε ζώα, και εδρεύει στην Ιντιανάπολις των ΗΠΑ, έχοντας εξαπλώσει το δηλητήριό της με παραρτήματα σε πολλά μέρη του κόσμου.

«Χιλιάδες ζώα φονεύονται στα εργαστήρια μονάχα για το κέρδος ξέγνοιαστων επιχειρηματιών. Τα ζώα είναι ίσα μ’ εμάς, γι’ αυτό κάντε το πρώτο βήμα για την ελευθερία: απελευθερώστε όλα τα πειραματόζωα. Αν θέλετε ελευθερία, κάντε το πρώτο βήμα: απελευθερώστε τα ζώα. Σταματήστε τη σφαγή. Για πόσο καιρό θα εκμεταλλεύονται τα ζώα στ’ όνομα της προόδου; Πρέπει ν’ αντισταθούμε και να παλέψουμε για τα δικαιώματα των ζώων».

3 thoughts on “Ληντς, Μεγάλη Βρετανία: Σαμποτάζ του Μετώπου Απελευθέρωσης Ζώων ενάντια στην εταιρεία SRCL, που υπηρετεί την προμηθεύτρια πειραματόζωων Harlan”

Comments are closed.