[Ιταλία] Παραβιάστηκε και φακελώθηκε το μέιλ των Culmine από κρατικές δυνάμεις

Το Culmine σας ενημερώνει ότι, στο πλαίσιο μιας έρευνας εναντίον αναρχικών συντρόφων από την Ιταλία, το μέιλ μας έχει παραβιαστεί και φακελωθεί. Έτσι, σας προειδοποιούμε να μη στέλνετε πλέον μηνύματα στο culmine(at)distruzione(dot)org.

Μες στις επόμενες μέρες θα αποφασίσουμε αν και πώς θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε το ιστολόγιο culmine.noblogs.org.

Ζητάμε από όλα τα άτομα και/ή ομάδες να μη στέλνουν τίποτα στο μέιλ του Culmine, που βρίσκεται πια στα χέρια της τεχνικής υπηρεσίας της ομάδας ειδικών αποστολών των Καραμπινιέρων της Ρώμης, που αυτήν τη στιγμή ελέγχουν με Spytech Spyagent Software όλη τη ροή πληροφορίας που δεχόμαστε.

Θα συνιστούσαμε επίσης σε όλους τους συντρόφους που έχουν έρθει σε επικοινωνία με το Culmine, να αλλάξουν κατεπειγόντως τους κωδικούς διαχείρισης του μέιλ τους ή ακόμα και τον ίδιο το λογαριασμό τους.

Θα δημοσιοποιήσουμε ένα νέο μέιλ στο οποίο θα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Culmine, όταν καταφέρουμε να το αλλάξουμε. Αυτό που είναι πιο σημαντικό, με ή χωρίς τεχνολογία, είναι να συνεχίσουμε την επίθεση γεμάτοι οργή και μίσος!

Με τη μνήμη των συντρόφων μας που έπεσαν στη μάχη! Μια δυνατή και ζεστή αγκαλιά στους αναρχικούς αιχμαλώτους στις φυλακές του κόσμου.

Αντάρτικους χαιρετισμούς
Culmine, 30 Μάρτη 2012
_

Παρόμοιο μήνυμα υπάρχει και στο ιστολόγιο ParoleArmate:
Προσοχή! Λόγω μιας αστυνομικής έρευνας, μη μας γράφετε πλέον στο parolearmate(at)distruzione.org