Λίμα, Περού: Εμπρηστική επίθεση εναντίον διαφημιστικής πινακίδας ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας

7 Γενάρη 2012

Κάθε δράση ενάντια στα στοιχεία προπαγάνδας της εξουσίας ή εναντίον των θεσμών εξανθρωπισμού του Κεφαλαίου δεν είναι μονάχα η υλοποίηση του μίσους που έχουμε συσσωρεύσει, είναι επίσης μια εκδήλωση αλληλεγγύης και μνήμης για τους φυλακισμένους συντρόφους του κοινωνικού πολέμου, κι ακόμη, ένας χαιρετισμός σε όλους τους ανυπότακτους που επιμένουν σε αυτόν τον αγώνα παρά τις αντιξοότητες που προκύπτουν.

Στις 23.30 της 7ης Γενάρη τοποθετήσαμε εμπρηστικό υλικό σε μία από τις διαφημιστικές πινακίδες που τόσο μίσος μάς προκαλούν και δείχνουν πως μας κρατάνε υπό συνεχή παρακολούθηση σε κάθε μέρος. Λίγα λεπτά αργότερα, τα μπουκάλια με τη βενζίνη και τους ενσωματωμένους πυροδοτητές έκαναν το κομμάτι τους, και αναφλέγησαν, εξαπλώνοντας τη φωτιά από τη βάση της πινακίδας προς τα πάνω.

Ωστόσο, λίγο αργότερα ένα βοηθητικό σώμα ασφαλείας, που βρισκόταν κοντά στο σημείο, βάλθηκε να σβήνει τη φωτιά.

Ο κόσμος είναι τόσο υποταγμένος και παθητικός, που δεν τον νοιάζει αν κάποιος ή κάτι τον παρακολουθεί επί 24ωρης βάσης, ίσως γιατί η ζωή του καταλήγει να είναι τόσο μονότονη και επαναλαμβανόμενη, που δεν έχει τίποτα καινούργιο να κρύψει, πέρα από τη νομιμότητά του.

Αυτήν τη στιγμή η διαφημιστική πινακίδα έχει απομακρυνθεί.

ΑΑΟ/ΔΕΜ – Ομάδα Επαναστατικοί Πυρήνες Άτυπης Οργάνωσης
/
Ατομικιστική Φράξια

πηγή/φωτό: liberación total

Η μετάφραση στα ελληνικά έγινε από τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς/Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (ΣΠΦ/FAI-IRF)