Λα Πας, Βολιβία: Εμπρησμός σε αλληλεγγύη με τους Στέλλα Αντωνίου, Ητ και Μπίλλυ, Λουσιάνο Πιτρονέγιο και τους συντρόφους της ΣΠΦ σε απεργία πείνας

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για το σαμποτάζ σε ένα ΑΤΜ της Banco de los Andes Pro Credit, στην περιοχή του Μιραφλόρες, το οποίο αχρηστεύτηκε τελείως λόγω της φωτιάς.

Αυτοί είναι νέοι καιροί ανυποταξίας και ανυπακοής στη Βολιβία.

Βλέπουμε να προκύπτουν νέες πιθανότητες για να σχεδιαστούν και να καθοριστούν ξανά οι αντιλήψεις του αγώνα για την αναρχία. Αυτό γίνεται μέσα από την οπτική της άμεσης δράσης σε κάθε της απόχρωση, κι όχι πλέον μέσα από τις αφηρημένες και γερασμένες ρεφορμιστικές έννοιες, οι οποίες δεν είναι μόνο ξεπερασμένες, αλλά και αντίθετες στη δίψα για εκδίκηση και καταστροφή που βγαίνει από τα σωθικά· είναι αντίθετες στην επείγουσα επανάκτηση της ζωής μας, μιας ζωής αδιάφθορης από το χρήμα και την κατανάλωση, που πετάει μακριά από τα όρια και τους νόμους τους, όντας συνεργός σε κάθε χειρονομία όλων όσων συγκρούονται με την εξουσία.

Αμφισβητούμε κάθε μορφή εξουσίας, απορρίπτουμε τις φράσεις προκάτ που επαναλαμβάνονται μέχρι αηδίας από τους κληρονόμους της επανάστασης και εκείνους που συμμερίζονται τη λογική της σταδιακής αλλαγής και την εμετική αντιιμπεριαλιστική-αντικαπιταλιστική γραμμή του MAS (Κίνημα για το Σοσιαλισμό).

Δεν πρόκειται να περιμένουμε να μας πούνε πότε είναι το κατάλληλο πλαίσιο για την εξέγερση ή οι «ώριμες συνθήκες» για τον αγώνα, παράγοντες που καθιστούν αιώνιο το περίμενε για το τέλος αυτής της πραγματικότητας. Αποφασίζουμε να συγκρουστούμε εδώ και τώρα, ενσυνείδητοι για κάθε πράξη, κάθε βήμα που στο εξής θα είναι μια απειλή για την εξουσία και την κοινωνία που συνεργάζεται και αποτελεί τμήμα της εξόντωσης του κόσμου μέσα στον οποίο ζούμε.

Δράση σε αλληλεγγύη:
Στη Στέλλα Αντωνίου, φυλακισμένη συντρόφισσα στην Ελλάδα.
Στους Ητ και Μπίλλυ, φυλακισμένους συντρόφους στην Ινδονησία.
Στον Λουσιάνο Πιτρονέγιο· δύναμη καθ’ όλη τη διάρκεια της δίκης,
είμαστε μαζί σου.
Στους συντρόφους της ΣΠΦ σε απεργία πείνας.

Για τη συνεχή διάχυση και την ενίσχυση της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας και του Διεθνούς Επαναστατικού Μετώπου

Κάποια παραστρατημένα Νυκτόφωτα/Unas Noctilucas descarriadas
ΑΑΟ/ΔΕΜ (FAI/FRI)

ΥΓ. Μιας και δεν πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός: όλη μας την περιφρόνηση στον Ουόλτερ Μποντ, που προσχώρησε στο Ισλάμ, ή μάλλον… στον Αμπντούλ Χακ

στα ισπανικά (12/4)