Ελλάδα: Ξαναστήνουν τις κάλπες και περιμένουν…

Μας περιμένουν ανάμεσα σε τηλεοπτικά διαγγέλματα, ψεύτικες δημοσκοπήσεις και exit polls. Ευγενικοί και πάντα έτοιμοι για εξυπηρετήσεις, κουρασμένοι από τις τελευταίες συνεδριάσεις όπου έδωσαν «μάχες» για να σώσουν το τραπεζικό σύστημα και την κρατική επιδότηση στα κόμματα.

Μας περιμένουν χωρίς καν τα προσχήματα των διαφορετικών δήθεν εκλογικών προγραμμάτων. Όλα τα κόμματα εξουσίας και τα δεκανίκια τους έχουν αναλάβει (ακόμη και γραπτές) δεσμεύσεις να εφαρμόσουν τα ίδια μέτρα. Την ανεργία να παίρνει εφιαλτικές διαστάσεις, τους αστέγους να πληθαίνουν, το άγχος και την απελπισία να γίνονται ο μόνιμος «σύντροφος» της καθημερινότητας. Τις κοινωνικές υπηρεσίες, τη δημόσια υγεία, την ασφάλιση και την παιδεία να ανήκουν μετά τις εκλογές οριστικά στο παρελθόν, καταλήγοντας στα χέρια των πολυεθνικών και του ντόπιου Κεφαλαίου. Οι εκλογές της 6ης Μαΐου θα είναι η μεγαλύτερη εξαπάτηση του λαού, ακόμα μεγαλύτερη κι από τις προηγούμενες που μας οδήγησαν στη σημερινή κοινοβουλευτική χούντα.

Μας περιμένουν σαν πιστά σκυλιά, υπάκουα στη φωνή των αφεντικών τους, να επικυρώσουμε για ακόμα μια φορά τη λειτουργία του συστήματος. Χρησιμοποιούν το εκλογικό τσίρκο δίνοντας ψεύτικες υποσχέσεις για να μας ξεγελάσουν και να μας κρατήσουν μόνιμα υποταγμένους, χωρίς καμία αντίδραση, στη σιωπή του νεκροταφείου, αφού πρώτα θα έχουμε διαλέξει τους δεσμοφύλακές μας με την ιερή μας ψήφο.

Ξαναστήνουν τις κάλπες και περιμένουν…

Ας τους αφήσουμε να περιμένουν… και ας φτιάξουμε τις δικές μας μορφές οργάνωσης που δε θα δέχονται την ύπαρξη εκπροσώπων και ειδικών, όπου όλοι κι όλες θα αποφασίζουμε και θα δραστηριοποιούμαστε. Χωρίς ιεραρχίες και διαμεσολαβήσεις.

Ας τους αφήσουμε να περιμένουν και ας μην παίξουμε το παιχνίδι τους.