Τεμούκο, Χιλή: Τοποθέτηση βόμβας στο μαυσωλείο των καραμπινιέρων

Σκατά στους τάφους των κωλόμπατσών σας

Κατά τις 4 τα ξημερώματα της Πρωτομαγιάς αφήσαμε ένα εκρηκτικό δέμα ανάμεσα στον τοίχο επί της οδού Καρρέρα και στον τοίχο του μαυσωλείου των μπάτσων, στο νεκροταφείο του Τεμούκο, επί της οδού Μπαλμακέδα.

Ο μηχανισμός αποτελούνταν από έναν πυροσβεστήρα με περίπου 400 γραμμάρια μπαρούτι, 2 γκαζάκια προπανίου και έναν ωρολογιακό μηχανισμό, ενώ η πυροδότηση ήταν σχεδιασμένη να γίνει λίγο μετά, κατά τις 4.30, μιας και αυτή την ώρα δεν περνάει κόσμος από το σημείο και δε θα τραυματιζόταν κανένας άσχετος.

Απ’ ό,τι φαίνεται, κάτι στράβωσε και το δέμα δεν έσκασε. Ακόμα βρίσκεται στο σημείο όπου αφέθηκε.

Δε θα σταματήσουμε, γιατί κανένας κρατούμενος δεν πρόκειται να ξεχαστεί.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ στους Μαρσέλο Βιγιαροέλ, Φρέντυ Φουεντεβίγια, Χουάν Αλίστε, Κάρλα Βερδούγο, Ιβάν Σίλβα, Μαουρίσιο Ερνάντες Νοραμπουένα και στους αιχμαλώτους πολέμου ανά τον κόσμο!

Κάτω ο Νόμος – Ζήτω η Λευτεριά

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΛΟΥΜΠΕΝ Ροδρίγο Ντονόζο Χιμένες – Χοσέ Ουενάντε
LUMPENES DESTRUCTIVOS Rodrigo Donoso Jiménez – Jose Huenante

πηγή

Σ.τ.μ.: Ο κρατούμενος Ροδρίγο Ντονόζο Χιμένες δολοφονήθηκε από τα κρατικά σκυλιά στις 29 Γενάρη 2012, κατά τη διάρκεια εξέγερσης στις φυλακές του Ταλαγάντε. Ο Χοσέ Ουενάντε, καταγωγής Μαπούτσε, ήταν μόλις 16 χρονών όταν τον απήγαγαν οι μπάτσοι: συνελήφθη στις 3 Σεπτέμβρη 2005 από καραμπινιέρους στην κοινότητα Μιρασόλ του Πουέρτο Μοντ και έκτοτε αγνοείται.