Λίμα, Περού: Ανάληψη ευθύνης από φράξια της FAI/FRI για διάφορες δράσεις (Σεπτέμβρης 2011 – Φλεβάρης 2012)

«η αλληλεγγύη […] είναι μια διαρκής επίθεση ενάντια στο σύστημα και την κοινωνία, μια πράξη που οι λέξεις σκευωρία, αθώος, ένοχος δε χωράνε. Γιατί σαν επαναστάτες είναι καθήκον μας να είμαστε πάντα ένοχοι για αυτό το σύστημα, πάντα επικίνδυνοι και πάντα περήφανοι για τις επιλογές μας. Δε διωκόμαστε για τις ιδέες μας, αλλά γιατί μας φάνηκε φτωχό να μην τις μετουσιώνουμε σε πράξεις»
Γεράσιμος Τσάκαλος, μέλος του Πυρήνα Φυλακισμένων Μελών της ΣΠΦ

Κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών φροντίσαμε να στείλουμε τους χαιρετισμούς μας και την αλληλεγγύη μας στους συντρόφους σε αγώνα ανά τον κόσμο.

Τον Σεπτέμβρη μπογιές, συνθήματα, τρικάκια, εμπρηστικό υλικό, ως απάντηση στο κάλεσμα αλληλεγγύης για το σύντροφο Τορτούγα.

Τον Οκτώβρη μπογιές και συνθήματα στην πρόσοψη εκκλησίας.

Τον Δεκέμβρη μπογιές και συνθήματα, ως ένδειξη αλληλεγγύης στους συντρόφους της Ε.Ο. Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς.

Τον Γενάρη εμπρησμός διαφημιστικής πινακίδας.

Στις 19 Φλεβάρη τοποθετήθηκε εκρηκτικός μηχανισμός σε υποκατάστημα της BBVA, στο ξεκίνημα των ημερών δράσεων διεθνούς αλληλεγγύης με τους Φρέντυ, Μαρσέλο και Χουάν.

Στις 27 Φλεβάρη, σε συνέχεια του ίδιου καλέσματος, κρεμάστηκαν πανό σε δύο γέφυρες, πετάχτηκαν μπογιές και γράφτηκαν συνθήματα στην ίδια περιοχή.

«το να κουκουλώνεσαι προκειμένου να φέρεις εις πέρας αυτές τις δράσεις είναι το μέσο για να γίνει πράξη η αλληλεγγύη μας, είναι η ανταρσία ενάντια σε κάθε ον υπεύθυνο για την υποταγή, είναι η άρνηση αυτής της καθεστηκυίας τάξης. Είναι η απρόσωπη έκφραση της εξέγερσής μας ενάντια στις συνθήκες βίας (οικονομικής, κοινωνικής και πολιτικής) και η απόδειξη της δίχως όρους αγάπης μας για τη Λευτεριά, επειδή η Λευτεριά είναι έμφυτη εντός μας, και το να την κατορθώσεις δεν είναι ούτε δικαίωμα ούτε υποχρέωση»
ΑΑΟ/ΔΕΜ – Πυρήνας Εικονοκλαστικής-Εξεγερσιακής Πράξης

Είμαστε ανοιχτοί στο να εφαρμόσουμε βίαιες ενέργειες ως αυτοάμυνα απέναντι στον καπιταλισμό και σε αλληλεγγύη με τους δικούς μας. Δε θα ξεκινήσουμε ως αντάρτες για να καταλήξουμε να βαδίζουμε υποταγμένοι πιστεύοντας στην κοινωνική ειρήνη.

Αυτός είναι ο πόλεμος που έχουμε επιθυμήσει να διεξάγουμε απέναντι σε αυτές τις αδικίες, απέναντι στις πνευματικές φυλακές και σε ολόκληρο το σύστημα των φυλακών ανά τον κόσμο. Ενάντια στην εξημέρωση των ζωών μας και της μητέρας γης. Ο πόλεμος ενάντια στον πολιτισμό που βασανίζει και δολοφονεί στ’ όνομα του θεού και του χρήματος, ενάντια σε αυτούς που μας υποχρεώνουν να ΔΟΥΛΕΥΟΥΜΕ, να ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ και να ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ. Αυτός είναι ο πόλεμός μας, να μη συμβιβαζόμαστε ποτέ και να κυνηγάμε πάντα κάτι παραπάνω.

Για εμάς τα λόγια δε φτουράνε, γι’ αυτό προχωράμε στην ΠΡΑΞΗ.

Δύναμη, σύντροφε Τορτούγα!

Αλληλεγγύη στους Ουόλτερ Μποντ, Χουάν, Μαρσέλο και Φρέντυ!

Αλληλεγγύη στα συντρόφια της Ε.Ο. ΣΠΦ στην Ελλάδα, σε όλους όσους πραγματώνουν την προπαγάνδα του κοινωνικού πολέμου στη Χιλή, στην Ισπανία, στη Βολιβία, στην Ιταλία, στο Μεξικό και σε όλο τον κόσμο!

ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ!

AΑΟ/ΔΕΜ – Ομάδα Επαναστατικοί Πυρήνες Άτυπης Οργάνωσης
/ Πυρήνας Εικονοκλαστικής-Εξεγερσιακής Πράξης
/ Ατομικιστική Φράξια
/ Μηδενιστικός Πυρήνας Σεβερίνο Ντι Τζοβάννι

πηγή/φωτό

Η μετάφραση στα ελληνικά έγινε από τα φυλακισμένα μέλη της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς/Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία-Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο (ΣΠΦ/FAI-IRF)