Ελβετία: Επαναστατικός χαιρετισμός του φυλακισμένου αναρχικού Μάρκο Καμένις, επ’ ευκαιρία της εκδήλωσης για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα (Αθήνα, 7-8 Ιούνη 2012)

Απ’ την Ελβετία στέλνω τους θερμότερους επαναστατικούς μου χαιρετισμούς σε σας, συντρόφισσες και σύντροφοι, επ’ ευκαιρία της εκδήλωσης-ημερίδας στις 7 με 8 Ιούνη στην Ελλάδα!

Τα θέματα της συνάντησής σας –ιστορία, τρέχουσα πραγματικότητα και προοπτική της διεθνούς κοινωνικής επανάστασης– είναι ζωτικής σημασίας και πιο επίκαιρα από ποτέ, σ’ αυτούς τους καιρούς της μη αναστρέψιμης κρίσης του κυρίαρχου συστήματος.

Ποτέ δεν ήταν οι καιροί τόσο ώριμοι κι επιτακτικοί για την πραγμάτωση και την οργάνωση του διεθνιστικού αγώνα προς την κατεύθυνση μιας κοινωνικοεπαναστατικής προοπτικής ως μόνης λύσης απέναντι στην κρίση του κυρίαρχου συστήματος, και για το σκοπό αυτόν η οικοδόμηση μιας διεθνιστικής επαναστατικής αλληλεγγύης είναι απολύτως αναγκαία· τούτες είναι δηλώσεις δικές σας, Πόλα και Νίκο, καθώς και πληθώρας μάχιμων συντρόφων που ’ναι περισσότερο από προφανείς και διαμοιρασμένες. Αυτό επιβεβαιώνεται κι απ’ την αυξανόμενη λαϊκή συναίνεση για μαχητική και ένοπλη επαναστατική παρέμβαση και την αντίστοιχη ένταση του φόβου και της τρομοκρατίας του συστήματος. Μπορούμε να εντοπίσουμε τη διεύρυνση της συναίνεσης, έστω και σε διαφορετικό βαθμό, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε πολλές άλλες χώρες της Δύσης και του κόσμου, την ώρα που η τρομοκρατία εκ μέρους των ελίτ και η διεθνής προώθηση της καταστολής τους είναι πολύ πιο σαρωτική και ενοποιημένη. Αυτό καθιστά ακόμα πιο σημαντική και επείγουσα μία εποικοδομητική ισχυρή ώθηση –ανάλυσης και πρακτικής– προς τη διεθνιστική επαναστατική αλληλεγγύη πέρα από τάσεις, κι όχι μόνο ενάντια στην καταστολή, αλλά σε ακόμα γενικότερο πλαίσιο, για μια σύγκλιση των επαναστατικών οδών που βρίσκονται σε ισχύ και υπό κατασκευή!

Αλληλεγγύη και αγάπη σε σας, συντρόφια, μέσα κι έξω απ’ τα μπουντρούμια που, στην Ελλάδα και παντού στον κόσμο, σ’ αυτή την πολύτιμη στιγμή και σε πολλές άλλες δημιουργείτε μέσα από επιθέσεις ταξικής δικαιοσύνης μια πλατφόρμα και ευκαιρία για την επαναδρομολόγηση της αντεπίθεσης με το ίδιο αιτιολογικό, συμβάλλοντας έτσι στην αντίσταση διαρκείας και στην επαναστατική επίθεση!

Έτσι ώστε να κυνηγηθούν ακόμα και μες στους καμπινέδες τους (που ’ναι σίγουρα μες στο λούσο)…!

Έτσι ώστε η φωτιά και το επαναστατικό σαμποτάζ με κάθε δυνατό μέσο, η φωνή του δυναμίτη και των Τοκάρεφ… να τους καταδιώξουν αμείλικτα κι όλο και περισσότερο, στις φωλιές τους, στους δρόμους και παντού, μέρα και νύχτα!

Συνεχίζοντας να τους επιστρέφουμε ένα απειροελάχιστο μέρος απ’ τον τρόμο και την οδύνη που, για αιώνες, έχουν ρίξει στον κόσμο και σε καθετί έμβιο για να πλουτίσουνε, ώσπου να γίνει τούτη η πράξη συνεισφορά, συμμετοχή και οργάνωση στην εξέγερση και στη γενικευμένη και διεθνή κοινωνική λαϊκή επανάσταση!

Αλληλεγγύη και αγάπη σε σας, συντρόφια Πόλα, Νίκο, και στους κατηγορούμενους συντρόφους της δίκης του Επαναστατικού Αγώνα!

Αλληλεγγύη και αγάπη σε σας, αδέλφια της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς/Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας (ΣΠΦ/FAI) μέσα κι έξω απ’ τις φυλακές στην Ελλάδα, και σε σας, συντρόφια της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας/Διεθνούς Επαναστατικού Μετώπου (FAI/FRI), σε όλο τον κόσμο!

Αλληλεγγύη και αγάπη σε κάθε άτομο και λαό, μέσα ή έξω απ’ τη γαλέρα, που αγωνίζεται εναντίον αυτού του παγκόσμιου συστήματος-γαλέρας!

Μέχρι ν’ απαλειφθεί και να καταστραφεί κάθε καταπίεση, εκμετάλλευση, εξουσία, κράτος και φραγμός!

Αρχές Ιούνη 2012, marco camenisch, φυλακή Λέντσμπουργκ, Ελβετία

στα ιταλικά (μέσω της Διεθνούς Κόκκινης Βοήθειας)

No Comments “Ελβετία: Επαναστατικός χαιρετισμός του φυλακισμένου αναρχικού Μάρκο Καμένις, επ’ ευκαιρία της εκδήλωσης για την υπόθεση του Επαναστατικού Αγώνα (Αθήνα, 7-8 Ιούνη 2012)”