Πουέντε Άλτο, Χιλή: Βομβιστική επίθεση στα δικαστήρια

Ποιος είναι ο στόχος;

Ο στόχος είναι να καταδείξουμε ότι η μπαλάντζα της βίας γέρνει κάποια στιγμή εις βάρος εκείνων που πρώτοι κάναν τα κουμάντα για τη διαιώνισή της σε αυτόν τον κόσμο.

Φροντίσαμε απλώς η ροή της βίας να ’ναι αμφίδρομη και να εισπράξουν τις συνέπειες που επιφέρει η αρωγή στους εκμεταλλευτές.

Όση συνοδεία και προστασία και να ’χετε, κάποια στιγμή ή με κάποιον τρόπο θα βρεθείτε εκτεθειμένοι και θα νιώσετε στο πετσί σας το ωστικό κύμα αυτού του πολέμου, και σύντομα οι σφαίρες μας θα ψάξουν για τα σώματά σας, κάνοντας σαφές ότι διάφορα κομμάτια των καταπιεσμένων δεν θα μείνουμε μόνο σε λόγια διαμαρτυρίας ή ηλίθιες πασιφιστικές διαδηλώσεις, αλλά θα δράσουμε σύμφωνα με τις ικανότητές μας, με σκοπό να ξαναζωντανέψουμε και να ακονίσουμε την εξέγερση ενάντια στο κράτος και στην κοινωνία του θεάματος, που επιτρέπουν και προωθούν πολιτικές οι οποίες μακράν απέχουν από την ευημερία του κάθε ατόμου.

Πριν μερικούς μήνες την πέσαμε στην εισαγγελία της Φλόριδα, στη Χιλή, και τώρα επιτεθήκαμε στο τοπικό δικαστήριο του Πουέντε Άλτο (4 Ιούλη)· αύριο ίσως χτυπήσουμε το παράθυρο της κρυψώνας σας. Δεν θα σας αφήσουμε να ζήσετε εν ειρήνη.

Μπάτσοι και εισαγγελείς, ακούστε το καλά: είστε ηλίθιοι· προς τι τόσα χρόνια σπουδών και εκπαίδευσης; για τη μοναδική και αξιολύπητη συγκομιδή της βρομερής σκευωρίας ονόματι «υπόθεση βόμβες», ενάντια σε λάθος ανθρώπους… Είστε πραγματικά για κλάματα, και με ευχαρίστηση θα σας στοιχίσουμε όσους οσιομάρτυρες έχουν ανάγκη θεσμοί όπως η μπατσαρία κι η ασφάλεια. Σας τη φυλάμε…

Δύναμη, αδερφέ ΤΟΡΤΟΥΓΑ!

Δύναμη σε όλους/-ες τους/τις πολιτικούς/-ες κρατούμενους/-ες
ανά τον κόσμο!

Αυτός ο πόλεμος είναι μέχρι θανάτου…

Οι φίλοι/-ες του μπαρουτιού

πηγή