Μπεζανσόν, Γαλλία: Αφίσες ενάντια στην καταστολή

Στο πλαίσιο του καλέσματος του Contra Info για δράσεις προπαγάνδας ενάντια στην καταστολή, θελήσαμε να συνεισφέρουμε και εμείς με τον τρόπο μας στη διάδοση πληροφοριών σχετικών με αντικαπιταλιστικούς και αντικρατικούς αγώνες, όπως επίσης και σχετικά με τις διάφορες μορφές καταστολής που υπάρχουν. Το να γράψει κανείς στον δημόσιο χώρο συνθήματα αλληλεγγύης με όσους φυλακίστηκαν γιατί εξεγέρθηκαν ενάντια σε αυτό το σύστημα σύμβολο της μιζέριας και εκμετάλλευσης αποτελεί την ελάχιστη συμβολή στην κοινοποίηση των κοινωνικών αγώνων και λαϊκών ξεσηκωμών που λαμβάνουν χώρα ανά τον κόσμο.

Αναρχικοί από την Μπεζανσόν, 7 Αυγούστου 2012

Αλληλεγγύη με τους αντιφασίστες φυλακισμένους στη Μόσχα από το ρωσικό κράτος. ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ!
Κάρλο Τζουλιάνι, δεν ξεχνάμε, ούτε συγχωρούμε! Αλληλεγγύη με τους/τις εξεγερμένους/-ες ενάντια στη σύνοδο των G8 στη Γένοβα, το 2001!
Γαμήστε τους ολυμπιακούς αγώνες του κέρδους, του ελέγχου, και της καταστολής!

Οι ολυμπιακοί αγώνες είναι η βιτρίνα του καπιταλισμού και η επίδειξη της κρατικής καταστολής.

Έξω από το κέντρο κράτησης της Λα Μπουτ:

Αλληλεγγύη με τους αγωνιζόμενους φοιτητές στη Χιλή και στο Κεμπέκ! Εκπαίδευση δωρεάν, λαϊκή, και ποιοτική για όλες και όλους!

Από το Μοντρεάλ έως το Σαντιάγο, κι από το Παρίσι έως την Αθήνα, ούτε φυλακές, ούτε καταστολή, ούτε φρένο στις εξεγέρσεις μας. Διεθνιστική αλληλεγγύη!
Λευτεριά στα μέλη της φεμινιστικής πανκ μπάντας Pussy Riot στη Ρωσία, που φυλακίστηκαν με την κατηγορία της βλασφημίας. Ούτε θεός, ούτε κράτος!