Αντοφαγάστα, Χιλή: Βομβιστική επίθεση σε υποκατάστημα της τράπεζας BancoEstado

Πήραμε την απόφαση να πραγματοποιήσουμε την εν λόγω δράση τη νύχτα της 4ης Αυγούστου 2012, σε απάντηση στις απόπειρες να μας υποτάξουν στο καταπιεστικό καπιταλιστικό κράτος, στο οποίο δεν ανήκουμε. Είμαστε ανώνυμοι αγωνιστές, αντάρτες, και ανατρεπτικοί, που είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι να συμμετάσχουμε σε αυτόν τον κοινωνικό πόλεμο, και να αναλάβουμε οποιουδήποτε είδους δράση ενάντια σε αυτό το γαμωσύστημα και στο δίκτυο ψεύδους που το περιβάλλει.

Η ενέργεια έγινε επίσης σε αλληλεγγύη με τα τόσα συντρόφια που έχασαν τη ζωή τους ή φυλακίστηκαν κατά τη διάρκεια αυτού του κυρηγμένου πολέμου που δεν σταματά μέχρι να καταφέρουμε τη νίκη. Όπως ο λαός των Μαπούτσε, έτσι και εμείς θα αγωνιστούμε και θα θριαμβεύσουμε.

Για τους μπάτσους, τους πολιτικούς, τους μπουρζουάδες, και τους φασίστες, μόνη συγκομιδή θα είναι ο φόβος. Θα σας τσακίσουμε όλους σας, και ο ήλιος της Αναρχίας θα ανατείλει μια νέα μέρα.

Κινούμαστε στην παρανομία και υπόγεια… και αυτό το σύστημα θα το δούμε να πέφτει. Κάθε φορά είμαστε περισσότεροι… και τη ζωούλα σας τη φίνα θα την κάνουμε συντρίμια.

Ενεργή αλληλεγγύη με τον Λουσιάνο Πιτρονέγιο και τον αγώνα στο Γουαλμαπού.

F.I.R. – Εμπρηστική Αντάρτικη Φωτιά