Μπουένος Άιρες: Εμπρηστική επίθεση εναντίον δύο λεωφορείων της γραμμής 60

Τη Δευτέρα, 6 Αυγούστου, καλωσορίσαμε τη νέα αύξηση της τιμής του εισιτηρίου των δημόσιων συγκοινωνιών, πυρπολώντας δύο λεωφορεία της γραμμής 60, τα οποία βρίσκονταν παρκαρισμένα στον τερματικό σταθμό του Μπαρράκας, επί της οδού Γκουαναχάνι.

Κάθε φορά κοστίζει όλο και περισσότερο να υπομένει κανείς αυτόν τον τρόπο ζωής, ενώ όσοι έχουν τον έλεγχο των αποφάσεων επί των ζωών μας δεν προκειται να μετανοήσουν και να αποποιηθούν τα προνόμια που αποκομίζουν από την εκμετάλλευση του συστήματος.

Η λογική που προμοτάρει η εξουσία ήταν, είναι, και θα είναι να μας κάνει να πιστέψουμε ότι δεν υπάρχει άλλη πιθανότητα από το να είναι κανείς κομμάτι αυτής της κοινωνίας. Πιστεύουμε ότι η αλληλεγγύη, η ανταρσία, και η άμεση δράση είναι στοιχεία θεμελιώδη στον αγώνα για την Αναρχία, και θεωρούμε απαραίτητη την επαναστατική βία, έτσι ώστε μέσω μιας ειλικρινούς πρακτικής να ορθώσουμε αντιστάσεις στην καθημερινή βία στην οποία μας υποβάλλουν.

Αλληλεγγύη με τους φυλακισμένους αναρχικούς στην Ελλάδα, Ιταλία, Μεξικό, Χιλή, και με όλους τους αντάρτες που υπόκεινται την κρατική καταστολή ανά τον κόσμο.

Πυρήνας Συνωμοτών για την Επέκταση του Χάους
Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία