Μαδρίτη: Αντιφασιστικός συναγερμός ενάντια στα καθάρματα της Χρυσής Αυγής

Στις 11 το πρωί της 18ης Νοέμβρη ο Nick V.H., υπεύθυνος των σχέσεων του ναζιστικού κόμματος της Χρυσής Αυγής με το εξωτερικό, σχεδιάζει να δώσει μια ομιλία στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου Hotel Madrid Centro.

Η Χρυσή Αυγή είναι ένα ναζιστικό κόμμα που λαμβάνει την πλήρη υποστήριξη της κυβέρνησης και της αστυνομίας για να δράσει, μιας και αποτελεί κομμάτι του ελληνικού πολιτικού συστήματος, που μετά τις τελευταίες εκλογές κατόρθωσε να εκλέξει αρκετούς βουλευτές, με ό,τι αυτό συνεπάγεται (καθολική ατιμωρησία και νομιμότητα ώστε να δρα με οποιονδήποτε τρόπο, αλλά και πολιτική και οικονομική ενίσχυση για να μπορεί να αναπτύσσει τις καμπάνιες, την προπαγάνδα και λοιπές ενέργειές της).

Ένα από τα μέλη της σχεδιάζει να έρθει στη Μαδρίτη για να δώσει μια ομιλία σχετικά με το κόμμα του, γι’ αυτό το αντιφασιστικό κίνημα της πόλης σημαίνει τον αντιφασιστικό συναγερμό, καλώντας τον κόσμο να υψώσει το ανάστημά του απέναντί τους και να τους την πέσει.

Στη Μαδρίτη δεν θα επιτρέψουμε να πραγματοποιήσουν την εκδήλωσή τους, ή τουλάχιστον όχι χωρίς παρατράγουδα. Κάνουμε ξεκάθαρο ότι δεν είναι καλοδεχούμενοι. Κάλεσμα σε συγκέντρωση στις 11 το πρωί της 18ης Νοέμβρη μπροστά στο Hotel Madrid Centro, επί της οδού Μαουρίσιο Λεχέντρε 16.

Οργανώσου, σύμπραξε και προπαγάνδισε το κάλεσμα!
Μαδρίτη τώρα και για πάντα αντιφά!

πηγή