Τολούκα, Μεξικό: Διπλή βομβιστική επίθεση εναντίον τράπεζας και εταιρείας τηλεπικοινωνιών

Όλοι/όλες είμαστε Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς. Η ΣΠΦ δεν είναι μια οργάνωση ή απλά μια ομάδα. Αντίθετα, είναι η ανταγωνιστική έκφραση της οργής και περιφρόνησης ενάντια στην εξουσία και στις δομές της. Το μόνο που χρειάζεσαι για να διαδώσεις τη ΣΠΦ είναι βενζίνα, σπίρτα και την επιθυμία να αγωνιστείς για τη Συνολική Απελευθέρωση.
—ΣΠΦ Μεξικού/ΑΑΟ

Στο άρωμα της βρεγμένης γης ανακαλύπτουμε τα άσβηστα μονοπάτια της αντίστασης που γονιμοποιούν τ’ αγριολούλουδο της αναρχίας. Στη θέρμη άλλων ειδών ανακαλύπτουμε την αμείωτη αξία κάθε ατόμου που αρνείται το θεσμισμένο, που έρχεται σε ρήξη με το φόβο και την ακινησία. Στον άτυπο χαρακτήρα ανακαλύπτουμε τη χαρά της ατομικής εξέγερσης, που είναι ικανή να μετατραπεί από αυθορμητισμός σε μαύρη πανώλη.

Αυτοκαθοριζόμαστε ως βίαιοι, λυσσασμένοι, άγριοι, άφυλοι. Είμαστε Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς που παράγει κοινωνικό πόλεμο, απαλλοτριωτές της ατομικότητας. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την τοποθέτηση δύο εκρηκτικών μηχανισμών που εξερράγησαν τα ξημερώματα της 29ης Νοέμβρη 2012 στην πόλη της Τολούκα στο Μεξικό. Ο πρώτος σ’ ένα υποκατάστημα της τράπεζας Banorte και ο δεύτερος στα γραφεία της εταιρείας τηλεπικοινωνιών Telmex.

Χωρίς πολλά πολλά, αφήνουμε τις δράσεις τις ίδιες να λαδώσουν την αλληλεγγύη κι απευθύνουμε ένα κάλεσμα για μια Διεθνή Εβδομάδα Άμεσης Δράσης σε αλληλεγγύη στον πάντοτε ακέραιο Μάριο Αντόνιο Λόπες «Τρίπα», από τις 15 ως τις 22 Δεκέμβρη. Ας εκφραστεί η αλληλεγγύη μεταξύ των ακρατιστών με τρόπο πολύμορφο.

Για Μαύρα Χριστούγεννα!
Για την καταστροφή της κοινωνίας των φυλακών!

Αντιπολιτισμική Φράξια του Μετώπου Απελευθέρωσης της Γης,
προσκείμενη στην Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία (
FA/FLT/FAI)

πηγή