Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ: Δράση αλληλεγγύης στις εκκενωμένες καταλήψεις Βίλα Αμαλίας και Σκαραμαγκά στην Αθήνα

burning of greek national flag

Πολεμήστε το φασισμό! Διαδώστε την αναρχία!

Τη νύχτα της 9ης Γενάρη βομβαρδίσαμε με μπογιές την πρόσοψη και το αέτωμα του κτηρίου του ελληνικού προξενείου στο Σαν Φρανσίσκο. Θα είχαμε κάνει περισσότερα, αλλά δυστυχώς υπάρχει ένα διαμέρισμα πάνω απ’ το προξενείο. Οι φασίστες εχθροί μας βέβαια δεν έχουνε παρόμοιες ανησυχίες για τη ζωή άλλων.

Νωρίτερα το ίδιο πρωί, υπό την ντιρεκτίβα του δεξιού πρωθυπουργού Σαμαρά και του υπουργού του της Δημόσιας Τάξης, η ελληνική αστυνομία εκκένωσε την ανακατειλημμένη Βίλα Αμαλίας κι ύστερα εκκένωσε την κατάληψη Σκαραμαγκά. Αυτά τα γεγονότα ήταν αρκετά για να ξεσηκώσουν την οργή μας, κι αυτή η μέτρια πράξη έγινε για να δείξουμε αλληλεγγύη στα συντρόφια μας εκεί, στα μακρινά.

Υπάρχει επαρκής τεκμηρίωση της συνεργασίας μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και του φασιστικού κόμματος Χρυσή Αυγή. Η Βίλα Αμαλίας εκκενώθηκε λόγω της συγκεκριμένης θέσης όπου βρίσκεται στην Αθήνα, στο σύνορο μεταξύ μιας περιοχής μεταναστών και ενός φασιστοκρατούμενου εδάφους. Είναι επιτακτική ανάγκη να ενταθεί η πάλη ενάντια στο φασισμό ενόψει αυτής της επέλασης.

Αυτή η δράση πήρε τρεις ώρες όλες κι όλες απ’ τη ζωή μας. Καταλαβαίνουμε τους ανθρώπους που αισθάνονται θλίψη και απελπισία, αλλά θέλουμε να σας υπενθυμίσουμε πως η δράση είναι εύκολο πράγμα. Η οργή μπορεί ν’ απελευθερωθεί, κι η θλίψη να γίνει χαρά.

Ενθαρρύνουμε κι άλλα άτομα να προγραμματίσουν διαδηλώσεις κατά των ελληνικών προξενείων και πρεσβειών, να στοχεύσουν επιχειρήσεις και περιουσίες ελληνικών συμφερόντων, και γενικά να επιτεθούν με τρέλα σε οποιονδήποτε στόχο αισθάνονται πως αξίζει να τσακιστεί.

Κάντε περισσότερα απ’ όσα κάναμε εμείς, κάντε καλύτερες επιθέσεις απ’ τη δική μας, και ριχτείτε στη μάχη μέχρι τέλους.

1, 100, 1000 Βίλες Αμαλίας!
Υπερασπιστείτε όλες τις καταλήψεις!

Ζήτω η αναρχία!

—Μπριγάδα Μαρικόνες

ΥΓ. Είμαστε οικτρά αποδυναμωμένοι/-ες στις ΗΠΑ, αλλά προσπαθούμε να σηκώσουμε κεφάλι…

πηγή

No Comments “Σαν Φρανσίσκο, ΗΠΑ: Δράση αλληλεγγύης στις εκκενωμένες καταλήψεις Βίλα Αμαλίας και Σκαραμαγκά στην Αθήνα”