Αμβούργο, Γερμανία: Διαδήλωση με σύνθημα «Για την κοινωνική εξέγερση – Αλληλεγγύη στους αυτοοργανωμένους αγώνες στην Ελλάδα»

Πορεία 27.4.2013 | 15.00 | Achidi-John-Platz, Rote Flora | Αμβούργο

Αλληλεγγύη στους αυτοοργανωμένους αγώνες στην Ελλάδα και παντού!
Για την καταστροφή της εξουσίας!

Πορεία με αφορμή την οικονομική κρίση του συστήματος, την άνοδο του νεοφασισμού, την αυξημένη κρατική καταστολή, την εκκένωση καταλήψεων και τις επιχειρήσεις εναντίον των μεταναστών… αλλά και τους αυτοοργανωμένους αγώνες, τις επιθέσεις στο κράτος, τους συντρόφους που συνεχίζουν να μάχονται με όλα τα μέσα για την καταστροφή του πολιτισμού της εξουσίας.

Στηρίζουμε τα αυτοοργανωμένα εγχειρήματα, τις καταλήψεις, τους φυλακισμένους συντρόφους, τους αγώνες ενάντια στο κράτος, στο κεφάλαιο και σε κάθε εξουσία.

Όταν το βλέμμα μας πέφτει προς την Ελλάδα, είναι οι ιδέες ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας, το πάθος για λευτεριά εκείνα που μοιραζόμαστε. Θέλουμε να σπάσουμε τη μονοτονία και την καταπιεστική κανονικότητα που κυριαρχούν εδώ, και να αγωνιστούμε από κοινού για την απελευθέρωση από την εξουσία. Σκοπός δεν είναι η στείρα έκφραση αλληλεγγύης στους αγώνες που γίνονται 2.000 χλμ. μακριά από εδώ. Ο εχθρός είναι κοινός. Σκοπός θα πρέπει να είναι η επίθεση στις δομές εκείνες που τρέφουν αυτό το βίαιο και σαθρό σύστημα, σκοπός θα πρέπει να είναι η κοινωνική εξέγερση για την ανατροπή του συστήματος.

σελίδες στα γερμανικά: i, ii

No Comments “Αμβούργο, Γερμανία: Διαδήλωση με σύνθημα «Για την κοινωνική εξέγερση – Αλληλεγγύη στους αυτοοργανωμένους αγώνες στην Ελλάδα»”