Μπλούμινγκτον, Ιντιάνα: Αλληλεγγύη σε αναρχικούς και αντιφασίστες κρατουμένους

Κρεμάσαμε δυο πανό για να τιμήσουμε αναρχικούς και αντιφασίστες συντρόφους από το Μπλούμινγκτον που έχουν απαχθεί από το κράτος.

Η Μαρί Μέισον εκτίει 22ετη ποινή για ενέργειες όπως εμπρησμοί ενάντια σε αναπτυξιακά έργα στη λίμνη Μονρώ (στην Ιντιάνα), ενώ οι 5 του Τίνλυ Παρκ εκτίουν πλέον έως και 5 χρόνια επειδή διαλύσανε βίαια μια ναζιστική συνάντηση. Παρά την τόσο πολλή καταστολή, οι αγώνες εδώ πέρα συνεχίζουν να εξελίσσονται υπό το σκεπτικό δράσης ταξικής συνείδησης, ενάντια σε κάθε μορφή κυριαρχίας.

Δε θα ξεχάσουμε ποτέ τους κρατουμένους μας.

Αλληλεγγύη στα συντρόφια στις Βρυξέλλες. Δε θα αναπαυτούμε ωσότου ο δικός τους κόσμος-φυλακή γενεί στάχτες.

πηγή

Σημ.: Πέντε αντιφασίστες από την Ιντιάνα συνελήφθησαν τον Μάη του 2012 στο Τίνλυ Παρκ, προάστιο του Σικάγο. Έκτοτε οι «5 του Τίνλυ Παρκ» εκτίουν ποινές φυλάκισης που κυμαίνονται από τρία έως έξι έτη, κατηγορούμενοι ότι την έπεσαν άγρια σε μια φασιστοσύναξη, η οποία είχε συσπειρώσει διάφορες ομαδοποιήσεις υπερμάχων της λευκής υπεροχής (το Εθνικό Σοσιαλιστικό Κίνημα, την Κου Κλουξ Κλαν, το Συμβούλιο των Συντηρητικών Πολιτών, κ.ά.) με σκοπό τη διοργάνωση μιας εκδήλωσης «λευκής περηφάνιας» για τις μεσοδυτικές πολιτείες. Μετά τη μαχητική εκείνη παρέμβαση των αντιφασιστών, τραυματίστηκαν δέκα ναζήδες (τρεις εκ των οποίων κατέληξαν στο νοσοκομείο).