Μιλάνο: Βραδιά αλληλεγγύης στους Αλφρέντο Κόσπιτο και Νικόλα Γκάι

Αλληλέγγυα κουζίνα την Κυριακή, 13 Οκτώβρη, από τις 20.30
Ενημερώσεις ενόψει της έναρξης της δίκης στις 30 Οκτώβρη στη Γένοβα

Ο Αλφρέντο και ο Νικόλα βρίσκονται προφυλακισμένοι από τη στιγμή της σύλληψής τους τον Σεπτέμβρη του 2012, κατηγορούμενοι για τους πυροβολισμούς που τραυμάτισαν τον Ρομπέρτο Αντινόλφι, γενικό διευθυντή της Ansaldo Nucleare, ενέργεια της οποίας την ευθύνη ανέλαβε ο Πυρήνας Όλγα της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας/Διεθνές Επαναστατικό Μέτωπο. Ως ημερομηνία έναρξης της δίκης έχει οριστεί η 30ή Οκτώβρη – μια καλή ευκαιρία να χαιρετίσουμε και να στηρίξουμε τους δυο συντρόφους που θα είναι παρόντες στην ακροαματική διαδικασία.

Εσείς περιμένετε την Επανάσταση! Ας είναι!

Η δικιά μου έχει ξεκινήσει εδώ και πολύ καιρό!

Όταν θα είσαστε έτοιμοι –ένας θεός ξέρει πότε– δεν έχω θέμα να βαδίσουμε αντάμα ένα κομμάτι της διαδρομής. Όταν όμως εσείς σταματήσετε, εγώ θα συνεχίσω την τρελή και θριαμβεύουσα πορεία μου προς τη σπουδαία και ανυπέρβλητη κατάκτηση του τίποτα!

Κάθε κοινωνία που οικοδομείτε θα ’χει τις όχθες της, και πάνω στις όχθες τής κάθε κοινωνίας θα περιπλανώνται οι ηρωικοί και μποέμηδες αλήτες των αγνών και άγριων λογισμών, που το μόνο που γνωρίζουν είναι να ζούνε ετοιμάζοντας πάντοτε νέες και υπέροχες αντάρτικες εκρήξεις! Εγώ θα είμαι ανάμεσά τους.

Ρέντσο Νοβατόρε

Κατάληψη Villa Vegan
Οδός Λίττα Μοντινιάνι 66, Μιλάνο, Ιταλία