Επικοινωνία

Για συνεισφορά μεταφράσεων, επιμέλειας-διορθώσεων και/ή πρωτότυπου υλικού προς δημοσίευση, όπως ενημερώσεις από το δρόμο, ανταποκρίσεις από δράσεις, αναλήψεις ευθύνης, κείμενα φυλακισμένων ή διωκόμενων συντρόφων, καλέσματα, μπροσούρες, άρθρα γνώμης, κ.ά.: contrainfo(at)espiv.net

Μαδρίτη: Απειλή εκκένωσης του κατειλημμένου κοινωνικού κέντρου La Gatonera

Η ανακοίνωση των συντρόφων:

Οι μπάτσοι μας έστειλαν εκ νέου μια κλήτευση με την οποία απειλούν να εκκενώσουν το κατειλημμένο κοινωνικό κέντρο La Gatonera, σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη συναυλία της 5ης Γενάρη.

Επιχείρησαν να παραβιάσουν την πόρτα της κατάληψης, αλλά δεν κατάφεραν να μπουν.

Η τοποθέτησή μας είναι η ίδια που κρατήσαμε και την τελευταία φορά που συνέβη κάτι αντίστοιχο. Θα προχωρήσουμε στην πραγμάτωση της συναυλίας, αναλαμβάνοντας τις συνέπειες που μπορεί να επιφέρει κάτι τέτοιο.

Απευθύνουμε ένα κάλεσμα σε όσους κι όσες ταυτίζονται με τη στάση μας να προσεγγίσουν και να υπερασπιστούν την κατάληψη καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας (Κυριακή, 5 Γενάρη 2014).

Γιατί ούτε συνθηκολογούμε ούτε διαπραγματευόμαστε…

Ζήτω τα κατειλημμένα κοινωνικά κέντρα!
Θάνατο στο κράτος και ζήτω η αναρχία!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>