Μπουένος Άιρες: Πυρπόληση αντιπροσωπείας της Fiat και άλλων οχημάτων

Κάθε φορά που τοποθετούμαστε το κάνουμε γιατί νιώθουμε την ανάγκη να κάνουμε πράξη αυτό που σκεφτόμαστε. Θεωρία είναι όλες οι ιδέες που κουβαλάμε στα κεφάλια μας, πρακτική είναι όλα όσα γεννά το σώμα μας, συμπεριλαμβανομένου του λόγου.

Την ίδια στιγμή που κάνουμε το ένα, κάνουμε επίσης και τ’ άλλο· δεν μπορούμε να τα διαχωρίσουμε· ακόμα κι αν υπάρχουν στιγμές που το ’να υπερκαλύπτει τ’ άλλο, δεν επιθυμούμε ποτέ να τα κρατήσουμε ξέχωρα, αφού αυτά είναι η δύναμη, το πρόταγμά μας.

Έχουμε επίγνωση ότι εκδηλώνονται διαφορετικές πραγματικότητες ανά τον κόσμο, αλλά ξέρουμε πως υπάρχει κι η ίδια όρεξη αναμεταξύ αναρχικών συντρόφων να ’μαστε όλο και πιο λεύτεροι την κάθε μέρα.

Την ίδια ώρα που κάποιοι είναι έγκλειστοι, κι άλλοι σωριάζονται νεκροί, συνεχίζουμε να μαχόμαστε στους δρόμους κόντρα σε κράτος/Κεφάλαιο και για την Αναρχία.

Μέσω της καταστροφής, αναλαμβάνουμε τον εμπρησμό της αντιπροσωπείας Fiat επί της οδού Άλβαρες Τόμας 2670 (στη συνοικία της Βίγια Ουρκίσα), που πραγματώθηκε στη 1 η ώρα της 9ης Γενάρη 2014, με αποτέλεσμα να καούν μια δεκάδα καινούργια αυτοκίνητα, όπως και την πυρπόληση αυτοκινήτων κατά τη διάρκεια των εορταστικών ημερών στο Μπουένος Άιρες.

Μνημονεύουμε το σύντροφο Σεμπαστιάν Οβερσλούιχ ως παράδειγμα αγώνα.

Στεκόμαστε αλληλέγγυα στις υποθέσεις αναρχικών συντρόφων σε όλο τον κόσμο.

Λευτεριά στη Μόνικα και στον Φρανσίσκο.

Φίλοι της Γης / Άτυπη Αναρχική Ομοσπονδία