Μπλούμινγκτον, Ιντιάνα: Επίθεση σε αυτοκίνητα της αστυνομίας σε αλληλεγγύη στους 3 αναρχικούς προφυλακισμένους στο Μεξικό

Αφίσα από Μεξικό: «Ενάντια σε κάθε Αρχή εδώ κι εκτός συνόρων… Λευτεριά σε Φάλλον, Κάρλος κι Αμελί! Φωτιά στις φυλακές. Οι μόνοι τρομοκράτες… κράτος και Κεφάλαιο!»

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, 17 Γενάρη, την πέσαμε στα μουλωχτά σ’ έναν αστυνομικό υποσταθμό κι επιτεθήκαμε με πέτρες σε κάμποσα περιπολικά του, ως ένδειξη αλληλεγγύης στους αναρχικούς συντρόφους που συνελήφθησαν στο Μεξικό. Η Φάλλον Πουασσόν, η Αμελί Πελλετιέ και ο Κάρλος Λόπες Μαρίν συνελήφθησαν στις 5 Γενάρη 2014 ως ύποπτοι για έφοδο με μολότοφ στο υπουργείο Επικοινωνιών και Μεταφορών και σε μία αντιπροσωπεία της Nissan στην Πόλη του Μεξικού, και επί της παρούσης κρατούνται χωρίς εγγύηση. Μήτε αθώοι μήτε ένοχοι· εκτείνουμε την αλληλεγγύη μας στα πρόσωπά τους.

Την ίδια ώρα δρούμε σε αλληλεγγύη προς τους κρατουμένους στο σωφρονιστικό κατάστημα ανδρών του Ουέστβιλ, στην Ιντιάνα, οι οποίοι αρνούνται τ’ αηδιαστικά, άνοστα, τιποτένια αρχιδοσυσσίτια, απαιτώντας καλύτερο φαγητό και βελτίωση των συνθηκών. Σκατά στη Σωφρονιστική Υπηρεσία της Ιντιάντα (IDOC)! Σκατά στην Aramark, εργολαβική εταιρεία τροφοδοσίας φυλακών.

Αλληλεγγύη σ’ όλους τους συντρόφους που ’ναι στη φυλακή ή αντιμέτωποι με καταστολή!

Γαμήστε τους μπάτσους, όπου κι αν βρίσκονται!
Αιχμάλωτοι/-ες στους δρόμους!

Ούτε ένοχοι ούτε αθώοι, μονάχα συνεπείς!
Φυλακισμένοι/-ες πίσω στο δρόμο!