Μπαλνεάριου Καμποριού, Βραζιλία: Επίθεση σε υποσταθμό ηλεκτρικής ενέργειας

Για μια Μαύρη Διεθνή

Κατά τις 2 τα ξημερώματα της 20ής Γενάρη 2014, τα γαβγίσματα των νομοταγών μάς κάρφωναν μα οι στριγγλιές τους δε φτουρήσανε μπροστά στους μοναχικούς λύκους που με τη συνενοχή της νύχτας επισκεφτήκανε έναν υποσταθμό ενέργειας της εταιρείας ηλεκτρικού ρεύματος Celesc, στο ανατολικό άκρο της πόλης του Μπαλνεάριου Καμποριού, στο νότο της Βραζιλίας. Η ενέργεια αυτή αποτελεί μια απάντηση στο κάλεσμα της Μαύρης Διεθνούς και σηματοδοτεί την έναρξη των δραστηριοτήτων του νέου χρόνου. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα στο διάβα μας, αφού τα χοιρινά μασαμπουκιάζανε οτιδήποτε ενόσω ήταν σε εξέλιξη η σκούπα της τακτικής μονάδας ειδικών επιχειρήσεων από κοινού μ’ άλλες δυνάμεις, της Δημοτικής Φρουράς και της Στρατιωτικής Αστυνομίας, σε μια μέρα με μεγάλη κινητικότητα των μπάτσων. Ήμασταν εξοπλισμένοι με δυο εκρηκτικούς μηχανισμούς με σράπνελ, με τον έναν απ’ αυτούς να μην κάνει τη δουλειά μιας και αποκολλήθηκε στον αέρα, χωρίς να βρει στόχο, αλλά και χωρίς να τραυματίσει κανέναν. Ο άλλος μηχανισμός έπληξε το προαύλιο του ηλεκτρικού υποσταθμού, χτυπώντας έναν από τους μετασχηματιστές, δίχως όμως να προκαλέσει μεγάλες φθορές. Οι αυτοσχέδιοι μηχανισμοί εκτοξεύτηκαν από την πεζογέφυρα (βλ. εικόνα).

Μέχρι την ολοκληρωτική καταστροφή του υπάρχοντος, του Κεφαλαίου και του κράτους!

Λευτεριά στους μαχητές που πέσανε στα χέρια του κράτους· τίποτα δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητο.

Έχουμε το βλέμμα στραμμένο πάνω στο κατασταλτικό σας έργο, αξιότιμοι στρατόκαυλοι, και καλά θα κάνετε να γνωρίζετε ότι τίποτε και κανένας δεν είναι άθικτος. Η πόλη του Μπαλνεάριου Καμποριού βρίσκεται σε συνεχή διαδικασία εξευγενισμού/κοινωνικής εκκαθάρισης, όπως και η υπόλοιπη χώρα.

Ας ανοίξει δρόμο η μυρωδιά του μπαρουτιού, κι ας φτάσει σε όλα τα αναρχικά συντρόφια, σε Βραζιλία, Πορτογαλία, Μεξικό, Χιλή, Αργεντινή, Ελλάδα, Ισπανία, Γαλλία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ινδονησία, Περού, Ηνωμένες Πολιτείες, Αυστραλία, Τουρκία, Γερμανία και στον κόσμο όλο.

Κίνημα Πολιτικής Ανυπακοής (MDC)
Πυρήνας της Άτυπης Αναρχικής Ομοσπονδίας (FAI)

στα πορτογαλικά