Βερολίνο: Οι «Ανατρεπτικοί της μηδενιστικής πράξης» ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό οχήματος έλληνα διπλωμάτη

Σ.τ.μ. προς διεθνή και εγχώρια μίντια: η deutsche welle σας μάρανε, ξεφτίλες…

Δεν απαιτούμε τίποτα λιγότερο απ’ την καταστροφή του κτήνους που κρατάει το σύστημα σε λειτουργία.

Οι εξουσιαστές δημοκράτες αντεπιτίθενται μ’ όλη τους τη σκληρότητα. Σε καιρούς κρίσης δείχνουν τ’ αληθινό τους πρόσωπο. Ένα πρόσωπο που γιομάτο ενθουσιασμό εξευτελίζει, βασανίζει, φυλακίζει ή δολοφονεί ανθρώπους. Ένα πρόσωπο που χαμογελάει χαρωπά στις κάμερες του κόσμου, ενώ στην παραδίπλα γωνιά μιλιούνια μπάτσοι ψεκάζουν και ξυλοκοπούν κάθε αντιστεκόμενο/-η.

Ούτε μ’ αυτό όμως δε μένουν ευχαριστημένοι. Έχοντας καταφέρει να σπάσουν την αντίσταση στο δρόμο, τα σκυλιά του συστήματος αποζητάνε τώρα να ξεκάνουν κι όποια αντίσταση υπάρχει ακόμη εντός των φυλακών, μέσω της απομόνωσης των κρατουμένων. Η κυριαρχία χρησιμοποιεί τον τρέχοντα εκφοβισμό της μεγάλης σιωπηλής πλειοψηφίας για να πάρει εκδίκηση απ’ όσους κι όσες πυρπόλησαν την Ελλάδα τον Δεκέμβρη του 2008 απ’ άκρη σ’ άκρη. Οι ομάδες αντάρτικου που αναδύθηκαν μες στην εξέγερση κόψανε την ανάσα των άκαμπτων κυρίων των Βρυξελλών. Η αντίδρασή τους δεν άργησε πολύ να έρθει, και ήρθε με πυγμή. Πέρα απ’ την τρόικα, στείλανε κι ένα σμήνος αντιτρομοκρατικάριων εμπειρογνωμόνων στην Αθήνα, με στόχο να πατάξουν το πνεύμα αντίστασης μια και καλή. Έτσι, οι νέες εκπαιδευτικές ασκήσεις των μπάτσων απέδωσαν γρήγορα. Αν πρώτα το σκυλολόι τους κράδαινε μονάχα ράβδο, σύντομα φόρεσε την ιδεολογική στολή του φασισμού εντελώς ωμά και απροκάλυπτα. Μια αρμονική συνύπαρξη, όπου διψασμένοι για εξουσία σαπιοκοιλιάδες δημοκράτες πέφτουνε στα πόδια φασιστών τραμπούκων. Η εισαγωγή νέων φυλακών ασφαλείας τύπου Γ αποτελεί ένα βήμα παραπέρα προς την κατεύθυνση της ολοκληρωτικής συντριβής όσων έχουνε σιχαθεί να υπομένουν καταπίεση.

Δε θέλουμε να παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα αυτά άπραγοι, όπως κάνουν τόσοι άλλοι που έπαψαν να μάχονται. Γι’ αυτό κι αποφασίσαμε να επισκεφτούμε ένα απ’ τα σκυλάκια τους στην ήσυχη συνοικία του Βίλμερσντορφ, στο Βερολίνο.

Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σ’ όλους τους απεργούς πείνας στα ελληνικά κελιά.

Μνημονεύουμε επίσης τη δολοφονία του Ιλία Καρέλι, ο οποίος θανατώθηκε απ’ τους φονιάδες που αποκαλούνται δεσμοφύλακες.

«Σ’ αυτόν τον πόλεμο χαμένος είναι όποιος πάει σπίτι του.
Καμία οπισθοχώρηση, καμία αναβολή».

(Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς-Φράξια Μηδενιστών, 2009)

Ανατρεπτικοί της μηδενιστικής πράξης

2 Ιούλη 2014.