Επικοινωνία

Για συνεισφορά μεταφράσεων, επιμέλειας-διορθώσεων και/ή πρωτότυπου υλικού προς δημοσίευση, όπως ενημερώσεις από το δρόμο, ανταποκρίσεις από δράσεις, αναλήψεις ευθύνης, κείμενα φυλακισμένων ή διωκόμενων συντρόφων, καλέσματα, μπροσούρες, άρθρα γνώμης, κ.ά.: contrainfo(at)espiv.net

Χιλή: Ποινές εις βάρος των Χουάν Αλίστε, Φρέντυ Φουεντεβίγια και Μαρσέλο Βιγιαροέλ

Στις 2 Ιούλη 2014 οι Χουάν, Φρέντυ και Μαρσέλο καταδικάστηκαν ερήμην, καθώς αρνήθηκαν να παραστούν στην ανάγνωση των ποινών, το τελευταίο μέρος της δικαστικής παρωδίας που ήταν διαθέσιμο σε συγγενικά, κοντινά και συντροφικά τους πρόσωπα μέσω «τηλεδιάσκεψης».

Για άλλη μια φορά οι ιεροεξεταστές της δημοκρατίας αποφάσισαν για τις ζωές των συντρόφων· αυτήν τη δόση, οι ποινές έχουν ως εξής:

Ο Χουάν Αλίστε καταδικάστηκε σε 18 έτη για την ανθρωποκτονία του μπάτσου Μογιάνο, 10 έτη για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του μπάτσου Αμπάρκα, 14 έτη για απαλλοτρίωση της Banco Santander στο Βαλπαραΐζο και της Banco Security στο Σαντιάγο· σύνολο: 42 έτη φυλάκισης.

Ο Φρέντυ Φουεντεβίγια καταδικάστηκε σε 5 έτη για συνέργεια στην ανθρωποκτονία του Μογιάνο, 3 έτη για συνέργεια στην απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά του Αμπάρκα, 7 έτη για απαλλοτρίωση της Banco Security στο Σαντιάγο· σύνολο: 15 έτη φυλάκισης.

Ο Μαρσέλο Βιγιαροέλ καταδικάστηκε σε 14 έτη για απαλλοτρίωση της Banco Santander στο Βαλπαραΐζο και της Banco Security στο Σαντιάγο.

Αμείωτη αλληλεγγύη στους συντρόφους της υπόθεσης σεκιούριτι!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>