Μπλούμινγκτον, Ιντιάνα: Επίθεση σε οχήματα αστυνομίας και ιδιωτικής ασφάλειας

Η ΜΟΝΗ ΕΙΡΗΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝΕ

Χθες βράδυ (20/8) επιτεθήκαμε σε αυτοκίνητα της αστυνομίας και σε οχήματα ιδιωτικής εταιρείας ασφαλείας. Σκίσαμε τα λάστιχα έξι οχημάτων στον υποσταθμό του αναπληρωτή σερίφη, βάψαμε με σπρέι το εξωτερικό τους και καλύψαμε τα παράθυρά τους με διαβρωτικό για τζάμια. Σκάσαμε τα λάστιχα τριών οχημάτων μπάτσων της δίωξης που ήταν σταθμευμένα στο αστυνομικό τμήμα του Μπλούμινγκτον και τεσσάρων οχημάτων ιδιωτικού προσωπικού ασφαλείας σε ξεχωριστό χώρο στάθμευσης.

Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία: ο απόλυτος εχθρός είναι η αστυνομία. Παντού ο ρόλος τους είναι να προασπίζονται αυτή την κοινωνική τάξη που βασίζεται στη μιζέρια και στην εκμετάλλευση. Ως εκμεταλλευόμενοι κι αρνούμενοι ν’ αποδεχτούμε τούτη τη μιζέρια, έχουμε μονάχα μία επιλογή: να επιτεθούμε στην αστυνομία ανά πάσα στιγμή και με κάθε δυνατό τρόπο. Είναι εύκολο. Δε χρειάζεται καμιά σπουδαία τεχνική δεξιότητα ή χρήση πολύπλοκων μεθόδων. Το μόνο που χρειάζεται να ’χει κανείς είναι λίγο θάρρος και θέληση να ζήσει.

Όσο καθόμαστε και παρακολουθούμε τον ξεσηκωμό στο Φέργκιουσον, είναι εύκολο να ειρηνευτούμε απ’ το θέαμα των μίντια. Η απόσταση –γεωγραφική και πολιτισμική– μπορεί να μας κάνει να υποχωρήσουμε σε τετριμμένα τελετουργικά ή στην αδράνεια. Χθες το βράδυ επιλέξαμε να σπάσουμε την κοινωνική ειρήνη, ως μια χειρονομία αλληλεγγύης προς τους μαχόμενους στο Φέργκιουσον κι ως προσπάθεια ν’ ανακτήσουμε τις ζωές μας από το κράτος και τα σκυλιά του.

Αλληλεγγύη στην εξέγερση στο Φέργκιουσον!
Με φόρα να τσακίσουμε τους μπάτσους!

πηγή: anarchistnews.org