Αυστραλία: Πυρπόληση οχημάτων σε εργοτάξιο νέας πτηνοτροφικής μονάδας

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, 13 Οκτώβρη, το Μέτωπο Απελευθέρωσης Ζώων και Μέτωπο Απελευθέρωσης Γης αποφάσισε να κάνει μια επίσκεψη στο εργοτάξιο της επιχείρησης Pepe’s Ducks επί της οδού Λίντεν στην τοποθεσία Κάννινγκαρ της Νέας Νότιας Ουαλίας.

Μας ήταν εύκολο να επιλέξουμε ως στόχο την Pepe’s, δεδομένου ότι στην αγροκτηνοτροφική βιομηχανία της Αυστραλίας είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής κρέατος πάπιας προς τις μάζες. Όμως, καθώς ο ανθρώπινος πληθυσμός αυξάνεται, και πρέπει να καταβληθεί το πρόστιμο των 400.000 δολαρίων που επιβλήθηκε στο Pepe’s το 2012 επειδή διέπραξε απάτη [μέσω αναληθών ισχυρισμών προς το καταναλωτικό κοινό], δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι επιδιώκουν να καταστρέψουν περισσότερη γη και περισσότερες ζωές προκειμένου να κρατηθούν στην κορυφή.

Μια καταιγίδα ήταν έτοιμη να ξεσπάσει, και οι ουρανοί είχαν ανοίξει τη στιγμή που φτάσαμε στο εργοτάξιο, μα αποφασίσαμε να δράσουμε δίχως δισταγμό. Με εμπρηστικούς μηχανισμούς στρατηγικά τοποθετημένους, απλώσαμε επιταχυντικό σε τρία απ’ τα μηχανήματά τους που καταστρέφουνε τη γη, και με μόνο μια σπίθα, νέφος καπνού άρχισε να γεμίζει τον ουρανό όσο εμείς αποχωρούσαμε.

Για όλα εκείνα τα πλάσματα που υποφέρουν στα χέρια των εξημερωτών τους.

Εμπορευματοποιημένα, όχι όμως και ξεχασμένα.

ALF/ELF