Επικοινωνία

Για συνεισφορά μεταφράσεων, επιμέλειας-διορθώσεων και/ή πρωτότυπου υλικού προς δημοσίευση, όπως ενημερώσεις από το δρόμο, ανταποκρίσεις από δράσεις, αναλήψεις ευθύνης, κείμενα φυλακισμένων ή διωκόμενων συντρόφων, καλέσματα, μπροσούρες, άρθρα γνώμης, κ.ά.: contrainfo(at)espiv.net

Μιλάνο: Άμεση δράση ως ένδειξη αλληλεγγύης σε αναρχικούς αιχμαλώτους

Τη νύχτα της Τετάρτης, 12 Νοέμβρη, επιτεθήκαμε με σφυριές σε 5 ΑΤΜ και βανδαλίσαμε μερικά αυτοκίνητα πολυτελείας (τρυπήσαμε τα λάστιχα και σπάσαμε τα τζάμια τους), ως ελάχιστη χειρονομία ατομικής εξέγερσης ενάντια σ’ ένα καπιταλιστικό σύστημα που εκμεταλλεύεται και καταστρέφει.

Αφιερώνουμε αυτήν τη δράση στους συντρόφους και στη συντρόφισσα που κατηγορούνται για την επίθεση στο εργοτάξιο TAV τον Μάη του 2013, καθώς και σε όλους τους αναρχικούς κρατουμένους.

Δεν μπορούμε να μένουμε με σταυρωμένα τα χέρια την ώρα που οι σύντροφοί μας βρίσκονται θαμμένοι κάτω από χρόνια φυλακής, ή να περιοριζόμαστε σε συμβολικές πράξεις που δεν προκαλούν καμιά ενόχληση.

Η μόνη αλληλεγγύη είναι η επίθεση!

Σ.τ.μ.: Στις 24 Σεπτέμβρη 2014, στο δικαστήριο του Τορίνο, οι αιχμάλωτοι Κλάουντιο Αλμπέρτο, Ματτία Τζανόττι, Νικκολό Μπλάζι και Κιάρα Τζενόμπι ανέλαβαν περήφανα την ευθύνη για τη συμμετοχή τους στο σαμποτάζ που πραγματώθηκε τον Μάη του 2013 στο εργοτάξιο της υπερταχείας TAV στο Κιομόντε.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>