Σαντιάγο: Να μη νιώσουν μόνα τους τα συντρόφια μας…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΑΔΡΑΝΕΙΑ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΤΑΜΑΡΑ ΦΑΡΙΑΣ

Την Τετάρτη, 4 Φλεβάρη, η εξουσία έπαιξε το τελευταίο της χαρτί ανακοινώνοντας μια καταδίκη λίγο πάνω από 7 χρόνια εις βάρος της αναρχικής συντρόφισσας Ταμάρα Σολ Φαρίας Βεργάρα.

Σε μας είναι ξεκάθαρο πως η επαναστατική αλληλεγγύη δεν σταμάτησε, τόσο κατά τη διάρκεια της δίκης όσο και μετά τη λήξη της, με τα όσα συνέβησαν στα δικαστήρια του κράτους. Οι χειρονομίες και οι δράσεις συνεχίζουν να πολλαπλασιάζονται, γι’ αυτό και τα καθάρματα στην υπηρεσία της εξουσίας δεν πρόκειται να παραμείνουν σε ησυχία· απεναντίας, φοβούνται γιατί ύστερα από κάθε βήμα τους ακολουθούν δράσεις συγκεκριμένες που μέρα τη μέρα γίνονται όλο και πιο εύστοχες. Η αλληλεγγύη δεν είναι κενό γράμμα για μας, τους αναρχικούς/αντεξουσιαστές, αλλά το όπλο που μας κρατά επί ποδός πολέμου.

Δεν μπορούμε να μείνουμε απαθείς απέναντι στις καταδίκες που μοιράζει η εξουσία, γι’ αυτό και πρέπει να στοχεύσουμε στη σύγκρουση και να πολλαπλασιάσουμε την επαναστατική αλληλεγγύη στη συντρόφισσά μας: Να μη νιώσει ούτε στιγμή πως είναι μόνη!

Δεν υπάρχει χρόνος για αδράνεια: Λευτεριά στην Ταμάρα Φαρίας!

Συλλογικότητα Επαναστατικός Αγώνας (CLR)
lucharevolucionaria@riseup.net