Βερολίνο: Πυρπόληση οχημάτων εταιρείας σεκιούριτι

[vimeo]https://vimeo.com/120366551[/vimeo]

Για μια πύρινη κόλαση επί Γης…

Και να που αυτόνομοι πυρήνες χτυπήσανε για άλλη μια φορά. Τη νύχτα αυτή, σε συνενοχή με όλους τους μαχητές κι όλες τις μαχήτριες της παγκόσμιας συνωμοσίας μας, πραγματώσαμε ένα σαμποτάζ στο Βερολίνο. Φοκάραμε δυο αυτοκίνητα της εταιρείας Sicherheit Nord, κι έτσι γίνανε άχρηστα για τα σκυλιά που φυλάνε το σύστημα. Με αυτή την επίθεση υποσχόμαστε την προσοχή και στήριξή μας προς τους κυνηγημένους κι έγκλειστους από τα χοιρινά.

Δύναμη στην Ταμάρα Σολ Φαρίας Βεργάρα, στη Μόνικα Αντρέα Καμπαγέρο και στον Φρανσίσκο Χαβιέρ Σολάρ Ντομίνγκες.

Δύναμη στους φυλακισμένους του Επαναστατικού Αγώνα, που έχουνε μεταχθεί σε υψίστης ασφαλείας κελιά.

Τα σκυλιά που μας κυνηγάνε τα παίρνουμε εμείς ανά πάσα στιγμή στο κυνήγι. Ακόμη, γουστάραμε που μάθαμε για την αποπειρώμενη απόδραση της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς, καθώς και για την εκτέλεση του αρχιδήμιου της φυλακής τύπου Γ Δομοκού.

Ενθαρρύνουμε όλους, όσοι είναι σε θέση να το κάνουν, να εφορμούν σε καθημερινή βάση εναντίον του συστήματος του εγκλεισμού.

Επίσης, οι κρατούμενοι εργάτες που ψήνουν λουκουμάδες για την Ολυμπιακή προπαγάνδα, σκάβοντας έτσι κι άλλο τον ίδιο τους το λάκκο, κάλλιστα θα μπορούσαν να δηλητηριάσουν με αρσενικό μερικούς φιλάθλους της βερολινέζικης Γερουσίας.

… για μια κοινωνία δίχως εξαναγκασμό και εγκλεισμό!
Για την Αναρχία!

Λευτεριά σε όλους τους κρατουμένους!

Σ.τ.μ.:
Πρόσφατα, στο πλαίσιο προώθησης του Βερολίνου για εκπροσώπηση της Γερμανίας στην υποβολή υποψηφιότητας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, ο γερουσιαστής Δικαιοσύνης της πόλης Τόμας Χάιλμαν βγήκε να μοιράσει λουκουμάδες (τ’ αντίστοιχα ντόνατς) διακοσμημένους με τους Ολυμπιακούς δακτυλίους, που ’τανε ψημένοι από κρατουμένους της φυλακής Τέγκελ.

Το βίντεο καταλήγει με το μήνυμα: «Τα λέμε στις 18 Μάρτη στη Φρανκφούρτη. Να μετατρέψουμε τα εγκαίνια της νέας έδρας της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σε καταστροφή».