Μεξικό: Επίθεση στο Δικαστικό Μέγαρο του Ατισαπάν

Ούτε σεβόμαστε ούτε υποχωρούμε μπροστά σε νόμους αλλιώτικους από τους φυσικούς, απαξιώνουμε όλο δαύτο το σωρό λέξεων που ‘ναι μαζεμένες σε χοντρά βιβλία και υπαγορεύουν τη συμπεριφορά των ατόμων μέσω της τιμωρίας. Απορρίπτουμε και αρνούμαστε τους νόμους των κυβερνήσεων, τους ηθικούς νόμους που επιβάλλει η κοινωνία, τους νόμους του δυτικού πολιτισμού, τους τεχνολογικούς νόμους της καινοτομίας, τους νόμους της πίστης των επιζήμιων θρησκειών, όλες αυτές τις τεχνητές κι εφήμερες εντολές που καταρρέουν από το ίδιο τους το βάρος, εμείς τις προκαλούμε και τις ξεφτιλίζουμε ενεργώντας μετωπικά εναντίον τους.

Γι’ αυτό τη νύχτα της 25ης Απρίλη κατευθυνθήκαμε μέχρι το Δικαστικό Μέγαρο του δήμου του Ατισαπάν ντε Σαραγόσα [ευρύτερη μητροπολιτική ζώνη της Πόλης του Μεξικού], στη λεωφόρο Λάγο ντε Γουαδελούπε και αφήσαμε έναν από τους εκρηκτικούς μηχανισμούς μας ακριβώς μπροστά από το εν λόγω κτήριο.

Αφού είχαμε απομακρυνθεί κάμποσα τετράγωνα από το σημείο, ο μηχανισμός ενεργοποιήθηκε και το ωστικό κύμα από την έκρηξη απλώθηκε στους δρόμους, οι νυχτερινοί μικροπωλητές και τα οχήματα που περνούσαν από εκεί έγιναν μάρτυρες αυτής της πράξης άρνησης.

Να το ξέρουν καλά, τα γκρουπούσκουλα της Άγριας Αντίδρασης βάζουν στο στόχαστρό τους επίσης τους κυβερνητικούς θεσμούς, μιας κι αποτελούν πιστή αντανάκλαση της σαπίλας αυτού του πολιτισμού και των παράλογων δυναμικών της βιομηχανικής κοινωνίας που εμείς περιγελούμε με αυτού του τύπου τις ενέργειες.

Τα εκρηκτικά συνεχίζουν να σκάνε και ο κρότος είναι απλά το ελαφρύ αεράκι της άγριας φύσης πάνω μας, είναι απλά θέμα χρόνου μέχρι το κυνήγι της Άγριας Αντίδρασης να αποδώσει καρπούς…

Άγρια Αντίδραση
Γκρουπούσκουλο «Μέχρι το θάνατό σου ή τον δικό μου»