Πόλη του Μεξικού: Βομβιστική επίθεση σε υποκατάστημα της τράπεζας Banamex

Λάβαμε στις 27 Ιούλη:

Με τη συμπλήρωση 30 ημερών απεργίας πείνας του Άτυπου Συντονιστικού Αντιστεκόμενων Κρατουμένων.

Χαιρετίζουμε με φωτιά την πρωτοβουλία αγώνα των συντρόφων του Άτυπου Συντονιστικού Αντιστεκόμενων Κρατουμένων, οι οποίοι μετά από 30 μέρες απεργίας πείνας μάς δείχνουν πως ακόμα και μέσα στη φυλακή η μετωπική μάχη ενάντια στο κράτος-Κεφάλαιο συνεχίζεται, και πως αυτή απλά αποκτά άλλη μορφή.

Χτες, Κυριακή 26 Ιούλη, πυροδοτήσαμε ένα πακέτο με εκρηκτικά σε υποκατάστημα της τράπεζας Banamex επί της λεωφόρου Ρεβολουσιόν, ανάμεσα στο Μιξκοάκ και στην Μπαρράνκα ντελ Μουέρτο. Με αυτή μας την ενέργεια δικαιώνουνε τον αγώνα των συντρόφων μας. Η έμπρακτη κριτική στην ολότητα του Κεφαλαίου παίρνει ποικίλες μορφές, από τον αγώνα μέσα στη φυλακή, το διάχυτο σαμποτάζ, τα οδοφράγματα που σηκώνουν συντρόφια σε διάφορες περιοχές της μεξικάνικης επικράτειας προς υπεράσπιση της Γης, μέχρι την ίδια τη ζωή και την πολυμορφία της προλεταριακής σύμπραξης, στις οδομαχίες, στην αλληλεγγύη και σε κάθε έκφραση του αγώνα.

Στέλνουμε μια δυνατή αγκαλιά μάχης στους συντρόφους Χουλιάν Μπαρρόν Λόπες, Χοσέ Σαντιάγο Ερνάντες και Φερνάντο Μπάρσενας. Δεν ξεχνάμε ούτε τον σύντροφο Λουίς Φερνάντο Σοτέλο· οι αλληλέγγυες δράσεις πρέπει να συνεχιστούν σε όλα τα μέτωπα.

Μέχρι την ολοκληρωτική καταστροφή των φυλακών!

Για την ανάκτηση της ανθρώπινης ζωής!

Πόλεμο στο κράτος-Κεφάλαιο!

Πρόλε
27/07/2015