Επικοινωνία

Για συνεισφορά μεταφράσεων, επιμέλειας-διορθώσεων και/ή πρωτότυπου υλικού προς δημοσίευση, όπως ενημερώσεις από το δρόμο, ανταποκρίσεις από δράσεις, αναλήψεις ευθύνης, κείμενα φυλακισμένων ή διωκόμενων συντρόφων, καλέσματα, μπροσούρες, άρθρα γνώμης, κ.ά.: contrainfo(at)espiv.net

Θεσσαλονίκη: Vegan κουζίνες – 17 & 31 Οκτωβρίου

Τα Σάββατα 17 και 31 Οκτωβρίου (3 με 6μμ) θα γίνουν vegan κουζίνες στην κατάληψη Terra Incognita από την αναρχική συλλογικότητα Μαύρο/Πράσινο.

Η εξουσία που ασκεί ο άνθρωπος πάνω στη φύση και στα μη ανθρώπινα ζώα έχει εισχωρήσει και στις διατροφικές συνήθειες, όχι από τη σκοπιά της επιβίωσης, αλλά της εγκαθίδρυσης μιας βίαιης κουλτούρας και αιματηρής διασκέδασης. Επιλέγοντας την πλήρη αποχή από τα ζωικά προϊόντα, στοχεύουμε στον τερματισμό της εκμετάλλευσης των ζώων.

Ο λόγος και οι πράξεις μας θα είναι πάντα ενάντια σε κάθε είδος εξουσίας, εκμετάλλευσης και επιβολής ανθρώπου σε άνθρωπο, φύση και μη ανθρώπινα ζώα.

Μέχρι την ολική απελευθέρωση και την Αναρχία.

Αναρχική Συλλογικότητα Μαύρο/Πράσινο
mavroprasino.espivblogs.net

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>