Κατάληψη Terra Incognita: Αφίσα αλληλεγγύης ενόψει της β’ δίκης για τον Επαναστατικό Αγώνα

Ο επαναστατικός αγώνας είναι ένα ζήτημα βαθιάς και ακλόνητης πίστης στο δίκαιο της καταστροφής του κράτους και του καπιταλισμού.

10 Απρίλιου 2014: Η οργάνωση Επαναστατικός Αγώνας επιτίθεται με παγιδευμένο όχημα στη Διεύθυνση Εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδος στην οδό Αμερικής, όπου στεγάζεται και ο μόνιμος αντιπρόσωπος του ΔΝΤ στην Ελλάδα W. McGrew.

16 Ιουλίου 2014: Έπειτα από συμπλοκή με μπάτσους συλλαμβάνεται τραυματισμένος, ο καταζητούμενος μέχρι τότε αναρχικός και μέλος της οργάνωσης Ε.Α. Νίκος Μαζιώτης.

1 Οκτώβρη 2014: Κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής συλλαμβάνεται ο αναρχικός Αντώνης Σταμπούλος και προφυλακίζεται με τη κατηγορία της συμμετοχής στην οργάνωση.

16 Οκτώβρη 2015: Κράτος και κεφάλαιο επιχειρούν να δικάσουν για 2η φορά τον Επαναστατικό Αγώνα. Στο ειδικό δικαστήριο των φυλακών Κορυδαλλού δικάζονται τα μέλη της οργάνωσης, Νίκος Μαζιώτης και η καταζητούμενη Πόλα Ρούπα, ο σύντροφος Αντώνης Σταμπούλος καθώς και ο Γιώργος Πετρακάκος.

Στην πραγματικότητα όμως στήνεται ακόμα ένα έκτακτο τρομοδικείο για να καταδικάσει την αναγκαιότητα της ένοπλης αντιπαράθεσης με το κράτος και τον καπιταλισμό. Την αναγκαιότητα του αγώνα για την αντεπίθεση ενάντια στο κρατικό μονοπώλιο της νόμιμης βίας. Την πίστη στην αναγκαιότητα του αγώνα για την Κοινωνική Επανάσταση και την Αναρχία, αξίες για τις οποίες ο σύντροφος-μέλος της οργάνωσης Λάμπρος Φούντας έδωσε και τη ζωή του.

Όσο όμως υπάρχουν κράτη και κεφάλαιο, θα μαίνεται και ο αγώνας για την καταστροφή τους. Για την οικοδόμηση της επαναστατημένης αναρχικής κοινωνίας ισότητας, αλληλεγγύης και ελευθερίας.

Αλληλεγγύη στα μέλη της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας και σε όσους διώκονται για την ίδια υπόθεση.

Κατάληψη Terra Incognita
terraincognita.squat.gr

στα ισπανικά, πορτογαλικά