Σαντιάγο: Σαμποτάζ αλληλεγγύης στη Μόνικα Καμπαγέρο και στον Φρανσίσκο Σολάρ

Τα ξημερώματα της 2 Νοέμβρη, με τη μνήμη των νεκρών μας στην καρδιά μας και τη θύμηση των αιχμαλώτων μας στα ενεργά μας χέρια, σπάσαμε με απλά υλικά ένα ΑΤΜ τράπεζας επί της οδού Ματουκάνα #863, στο κέντρο αυτής της σάπιας πόλης. Σαν σκιές χύσαμε τις μπογιές μας λερώνοντας αυτή τη μηχανή χρημάτων, πατήσαμε στον τοίχο το σύνθημα «Άνγκρυ παρών – Λευτεριά στους/ις αιχμάλωτους/ες» και σπάσαμε με σφυριές τη θύρα εξόδου των μετρητών για να απομακρυνθούμε στη συνέχεια από το σημείο ενόσω βάραγε ο συναγερμός, δίχως όμως να αντιμετωπίσουμε κάποιο πρόβλημα.

Λίγες μέρες μετά την απόφαση παράτασης της προφυλάκισης των συντρόφων Μόνικα και Φρανσίσκο, που κατηγορούνται για διάφορες εκρήξεις εναντίον συμβόλων της εξουσίας στην Ισπανία, από αυτά τα εδάφη καθιστούμε σαφές πως δεν παραμένουμε αδιάφορες/οι απέναντι στην κατάσταση των αδερφών μας, γι’ αυτό και πραγματοποιήσαμε τούτη την ελάχιστη δράση σαμποτάζ σε αλληλεγγύη μαζί τους.

Με τον Άνγκρυ στη μνήμη μας…

Κλαούντια λόπες, Τζόννυ Καρικέο και Πάνκης Μάουρι, παρόντες!

Μαχητική αλληλεγγύη στους αναρχικούς Μόνικα Καμπαγέρο και Φρανσισκο Σολάρ, αιχμάλωτους του ισπανικού αστυνομικού κράτους.

Πυρήνας Σαμποτάζ Τζόννυ Καρικέο

στα ισπανικά