Μεξικό: Συντονισμένες επιθέσεις σε λεωφορεία της εταιρείας Mexibus

Λάβαμε στις 31 Οκτώβρη:

Το τονίζουμε: εμάς δεν μας ενδιαφέρει αν θα σταματήσουν oι συγκοινωνίες σε συγκεκριμένη λεωφόρο για να περάσει η νέα γραμμή του “Metrobus Mexiquense”, δεν υπερασπιζόμαστε απολυμένους οδηγούς, μήτε περισσότερη ασφάλεια στους σταθμούς μονάδων ΜΜΜ όπως αναφέρθηκε από τον Τύπο. Οι συντονισμένες επιθέσεις διαφόρων ομάδων με εκρηκτικά που τοποθετούνται ενάντια στον πολιτισμό και που πραγματοποιήσαμε τη νύχτα της 30ής Οκτώβρη 2015 σε 9 λεωφορεία της εταιρείας Mexibus ήταν μια εκδήλωση της εναντίωσης και απέχθειάς μας απέναντι στη φρενήρη προέλαση της σύγχρονης ανάπτυξης, σε αυτή την περίπτωση ενάντια στην υποδομή διασύνδεσης, που ελπίζουν πως θα συνεχίσει τη λειτουργία της δίχως προβλήματα, τείνοντας στη βελτίωση των τεχνικών αποτελεσματικότητας και στην τελειοποίηση των συστημάτων μεταφοράς και επικοινωνίας, αξιοποιώντας την αυτόματη διαθεσιμότητα της κοινωνίας, που αποδέχεται και υπακούει στις τεχνολογικές καινοτομίες, κάνοντάς τες κομμάτι της αξιολύπητης γκρίζας ζωής της.

Οι πόλεις επεκτείνονται ραγδαία, κατασπαράζοντας τα βουνά και τις άγριες ζώνες, η αστική κηλίδα καλύπτει ανησυχητικά τα εδάφη του κογιότ, του ελαφιού, των γερακιών, αρπάζοντας τους βιότοπούς τους, απομονώνοντάς τα σε μια ζωή αιχμαλωσίας και περιορίζοντας την άγρια ζωή σε θλιβερά “οικολογικά φυσικά” καταφύγια. Η επίπτωση όλης αυτής της βίαιης εξαφάνισης και ισοπέδωσης είμαστε εμείς και οι δράσεις μας προς υπεράσπιση καθετί άγριου.

Αν ο πολιτισμός καταστρέφει τη φύση, τότε κι εμείς θα απαντήσουμε αντιστοίχως.

Ας γίνει σαφές, το αναπόδραστο θέ’ να συμβεί…

Συνεχίζοντας τη σύγκρουση που κληρονομήσαμε από τους πιο άγριους προγόνους μας ενάντια στην πρόοδο και στην τεχνητοποίηση.

Φωτιά κι εκρηκτικά ενάντια στον πολιτισμό!

Χαιρετισμούς: Η Παγανιστική Σέχτα του Βουνού και συγγενικές ομάδες