Βερολίνο: Πράξη καταστροφής 6/12, για έναν Μαύρο Δεκέμβρη [διορθωμένο]

Αλέξη, ζεις – 06/12/2008

Πριν από 7 χρόνια ξεκίνησε μια αναρχική εξέγερση στην Ελλάδα, η οποία γνώρισε διεθνή απήχηση και συνεχίστηκε. Παρά τις πολυάριθμες προσπάθειες βασανισμού και θανάτωσης συντρόφων μας ανά τον κόσμο, αρνούμαστε να υποκύψουμε στον φόβο, κι όσο κι αν σπέρνουν την καταστολή το μόνο που πετυχαίνουν είναι να μας κάνουν δυνατότερες/ους.

Στο πλαίσιο του Μαύρου Δεκέμβρη, πυρπολήσαμε δυο οχήματα της εταιρείας Suzuki σε μία αντιπροσωπεία αυτοκινήτων, αποζητώντας να φωτιστεί το κτήριο απ’ τις φλόγες.

Η Suzuki προμηθεύει τακτικά με νέα οχήματα τους δήμιους στην Ελλάδα, που τα χρησιμοποιούν για επιχειρήσεις αντεξέγερσης ή για να εξοπλίζουν τις μηχανοκίνητες μονάδες ΔΕΛΤΑ, έτσι ώστε να μπορούν να βασανίζουνε καλύτερα.

Μόλις πρόσφατα το ελληνικό καθεστώς παρήγγειλε πάλι δεκάδες μοτοσικλέτες από τη Suzuki, προκειμένου τα τσιράκια τους να παρατάσσονται με αυτές εναντίον του πληθυσμού.

Αφιερώνουμε τη δράση μας ειδικά στον Αλέξανδρο, ο οποίος δολοφονήθηκε το βράδυ της 6ης Δεκέμβρη 2008 στα Εξάρχεια.

Έχουμε επίγνωση του αμιγώς συμβολικού χαρακτήρα της ενέργειάς μας, η οποία σε μια μητρόπολη εκατομμυρίων είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτή από φίλα προσκείμενους, ωστόσο ελπίζουμε οι λίγοι που θα παρατήρησαν αυτά τα σήματα καπνού να μας μιμηθούνε και να εκμηδενίσουν μέρη επιχειρησιακών μονάδων εντός του συστήματος αυτού, φανερώνοντας τις καταστροφικές τους προθέσεις.

Υπάρχουν αρκετοί λόγοι για να επιτεθεί κανείς ανά πάσα στιγμή με καταστροφική πρόθεση ενάντια σε κρατικούς (ή μη κρατικούς) θεσμούς, στους υποτακτικούς τους και μισητούς μας εχθρούς.

Θα έπρεπε να ’χαμε επωφεληθεί του μακρόχρονου λήθαργου ώστε να ανασυνταχθούμε, να έχουμε συζητήσει πάνω σε νέες ιδέες και να είμαστε σε θέση να επιτεθούμε άμεσα.

Για έναν Μαύρο Δεκέμβρη

Λευτεριά στους αιχμαλώτους των εξεγέρσεων σε όλο τον κόσμο

πηγή: linksunten

μτφρ.: Μαύρη Διεθνής