Σαντιάγο: Μπογιές στα γραφεία του Σοσιαλιστικού Κόμματος

Το πριν… Θλιβεροί (…)
Το τώρα… Ευτυχείς, χωρίς πανό και με ωραιότατη διακόσμηση/αναδιαμόρφωση (…)
Εφορμούμε εναντίον κάθε αναπαράστασης της εξουσίας αυτού του συστήματος με το βλέμμα στραμμένο στην αναρχική αντεπίθεση.
Ενάντια σε κάθε εξουσία, κόμμα και Αρχή: Κοινωνικός πόλεμος
Μαύρος Δεκέμβρης παντού!
Σεμπαστιάν Οβερσλούιχ: παρών!
Στις 11 Δεκέμβρη όλες κι όλοι στους δρόμους!

Δεν υπάρχει χρόνος για δικαιολογίες ή παύσεις
Για έναν Μαύρο Δεκέμβρη

Θέλουμε την καταστροφή της κοινωνίας, εσείς θέλετε να τη μεταρρυθμίσετε, ν’ αναμορφώσετε παλιές αξίες που πρέπει να σβήσουν, που χειραγωγούν τα συναισθήματα και τον τρόπο του αγώνα, επιχειρούν να ομογενοποιήσουν, δεν τις ανεχόμαστε άλλο, τους κήρυξα τον πόλεμο! («Nada Está Saldado/Τίποτε δεν ξεχρεώθηκε», τραγούδι του συντρόφου «Άνγκρυ»)

Από τη Χιλή χαιρετίζουμε την πρωτοβουλία που καλέστηκε μέσα από τη φυλακή από τ’ αναρχικά συντρόφια Νίκο Ρωμανό και Παναγιώτη Αργυρού· με χαρά και μαχητική στάση –που αντανακλάται πιστά σε αυτή την επίθεση– γινόμαστε κομμάτι αυτού του Μαύρου Δεκέμβρη, όπως επίσης στην εξεγερτική μνήμη του συντρόφου Σεμπαστιάν Οβερσλούιχ.

Πιστεύουμε πως είναι πάντοτε σημαντικό να καταδεικνύουμε τους εχθρούς μας· υπάρχουν οργανώσεις, κόμματα κ.τ.λ. που τους γουστάρει ν’ ανοίγουν γραφεία σε γειτονιές (όταν κάποιοι απ’ αυτούς ούτε που έχουν πατήσει το πόδι τους εκεί) προκειμένου να επιτελέσουν κάποιο υποτιθέμενο κοινωνικό έργο, ενώ στην πραγματικότητα ψάχνονται να μαζέψουν προσχωρήσαντες στις εμετικές σειρές τους, που όποιο χρώμα κι ιδεολογία και να έχουν μας γυρνάνε τ’ άντερα!

Έτσι λοιπόν, με τα χέρια μας πιο ανήσυχα από ποτέ, τα ξημερώματα της 10ης Δεκέμβρη προσεγγίσαμε τα γραφεία του Σοσιαλιστικού Κόμματος επί της λεωφόρου Σαν Πάμπλο 6683 και πετάξαμε λίτρα μαύρης μπογιάς στα εμβλήματά τους και στην πρόσοψη, αφήνοντας πίσω μας φυλλάδια ώστε να μην έχουν καμιά αμφιβολία σχετικά με το ποιος πραγματοποίησε αυτή την πράξη βανδαλισμού.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗ

ΜΑΥΡΟΣ ΔΕΚΕΜΒΡΗΣ ΠΑΝΤΟΥ

ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΟΒΕΡΣΛΟΥΙΧ ΠΑΡΩΝ

Κάποιες σημειώσεις:

1 – Τα γραφεία ήταν ανοιχτά επειδή στον δεύτερο όροφο υπήρχαν υποκείμενα που έκαναν επισκευές, εμείς όμως δεν είχαμε περιορίσει το πλάνο μας μονάχα στην επίθεση, γιατί είχαμε τσεκάρει από τα πριν τον χώρο, κι αποφασίσαμε να πάμε οπλισμένοι σε περίπτωση που μας προκαλούσαν. Με μεγάλη απόλαυση θα τους αντιμετωπίζαμε κατάφατσα, αλλά δεν ξεμυτίσανε απ’ τα γραφεία να μας γυρέψουν.

2 – Η εικόνα του φυλλαδίου που αφήσαμε σ’ αυτά τα καθάρματα αντιστοιχεί στην επίθεση της 3ης Μάη 2015 κατά των γραφείων των Κομμουνιστικών Νεολαιών. Πολλά ειπώθηκαν έκτοτε, με ανακοινώσεις, απειλές και πάει λέγοντας, και να που ξεφτιλίζουμε και πάλι το σινάφι τους. Τους αφήνουμε ένα μήνυμα: τα λόγια δεν χτυπάνε, εδώ είμαστε ηλίθιοι, έτοιμοι και ψημένοι!

στα ισπανικά