Περού: Αποκλεισμός αυτοκινητοδρόμου στη Λίμα

Κάλεσμα για αντεξουσιαστική εξέγερση

Για έναν Μαύρο Δεκέμβρη με τους πεσόντες μας στη μνήμη

Χαιρετισμούς. Μέσω αυτού του επικοινωνηθέντος αυτοπαρουσιαζόμαστε ως ομάδα με τον τρόπο που πιστεύουμε πως είναι ο πιο ενδεδειγμένος (οι δράσεις μας είναι που μετράνε, όχι οι φάτσες μας), κι επίσης απευθύνουμε κάλεσμα προς καταπολέμηση του λήθαργου κάνοντας πράξη την αντεξουσιαστική εξέγερση και τροφοδοτούμενοι/ες από αυτήν.

Εμπρηστική ύλη

Πριν από μερικές βδομάδες, με κάποια αντικείμενα τυλιγμένα στις φλόγες, μπλοκάραμε έναν αυτοκινητόδρομο στη Λίμα όπου αφήσαμε και μερικά μηνύματα. Κίνητρό μας ήταν η επίθεση ενάντια στη λειτουργία της τάξης την οποία επιβάλλει η εξουσία. Δε ζητάμε μεταρρυθμίσεις, δε ζητάμε πιο «καλοσυνάτα» αφεντικά, δε ζητάμε κυβερνώντες που κλέβουνε ή που επιτελούν έργο, δε ζητάμε δουλειά ή αυξήσεις αλλά την κατάργηση της εργασίας.

Με αυτήν τη δράση στηρίζουμε την αναρχική αντεπίθεση ανά τον κόσμο, κι ιδίως τον ΜΑΥΡΟ ΔΕΚΕΜΒΡΗ (εκδίκηση για τις δολοφονίες των συντρόφων Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου και Σεμπαστιάν Οβερσλούιχ).

Παρομοίως, είναι καλοδεχούμενος/η όποιος/α συμβάλλει στο κάλεσμα και σπάει το ρόλο του θεατή. Αφορά εσένα, εμένα και όσους αντιτίθενται συνειδητά ή ασυνείδητα σε αυτόν τον κόσμο της κυριαρχίας.

Λευτεριά στις/ους έγκλειστες/ους αναρχικές/ούς.

Ζήτω η προπαγάνδα με την πράξη.

Λευτεριά σε όλα τα ζώα.

Χαιρετισμούς στα μέλη των Πυρήνων της Φωτιάς, στη Μόνικα Καμπαγέρο και στον Φρανσίσκο Σολάρ.

Πλήρη στήριξη σε όσους κι όσες δεν περιμένουν να ξεσηκωθούν οι μάζες για να βγουν να επιτεθούν.

Ομάδα δράσης Divanggio