Μεξικό: Άμεσες δράσεις για Μαύρο Δεκέμβρη στην Τιχουάνα

Λάβαμε στις 2 Γενάρη 2016:

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ/ΕΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ/ΕΣ

Τιχουάνα, Μπάχα Καλιφόρνια, 2 Γενάρη: … όπως το λέτε, συντρόφια, πρέπει να χαρίσουμε στο κράτος και στους καπιτάλες λουλούδια, εγκώμια, ποιήματα και αγαπούλες.

Ναι, πρέπει να τους ζητήσουμε παρακαλετά να μας δώσουν λίγη ελευθερία, να μην είναι τόσο επιθετικοί μαζί μας, να μας αφήσουνε να ζήσουμε μ’ ευτυχία.

Πρέπει να βγάλουμε τις ζωές μας στο σφυρί, κι όσο πιο φτηνές, τόσο πιο ευτυχείς θα είναι – να με συγχωράτε, ήθελα να πω: τόσο πιο δυστυχείς θα είμαστε.

Κι αν αυτά δεν είναι αρκετά, να τους γυρίσουμε και τ’ αριστερό μάγουλο περιμένοντας τα απαλά τους χάδια, αφού το δεξί το μάγουλο τσούζει πολύ από τ’ απανωτά χαστούκια.

Θα το κάναμε όπως το λέτε, συντρόφια, αν δεν ήμασταν νέοι, κι αν ήμασταν εξημερωμένοι!

Εμείς όμως δεν ξεπουλάμε ούτε παζαρεύουμε τη λευτεριά μας. Τη λευτεριά μας θα τη ζήσουμε στο έπακρον.

Θ’ απαντήσουμε με τη λύσσα μας, αναλαμβάνοντας τις δράσεις μας.

Στο πλαίσιο του Μαύρου Δεκέμβρη γίνανε διάφορες δράσεις, ως ένδειξη αλληλεγγύης στα συντρόφια μας που είναι απαχθέντα στις φυλακές, σε Χιλή, Ελλάδα, Μεξικό, Βραζιλία και στον κόσμο, γράφτηκαν παράνομα συνθήματα σε γειτονιές και ζώνες «αστικοποιημένες» από την τάξη των μπουρζουάδων.

Παρομοίως, στη γειτονιά Ελ Φλόριδο πραγματοποιήθηκαν εμπρηστικές επιθέσεις ενάντια σε σύμβολα της εξουσίας, η πρώτη ενέργεια με επιτυχία εναντίον του παγωτατζίδικου του Κεφαλαίου McDonald’s, η δεύτερη χωρίς επιτυχία κατά ιδιοκτησίας του σκυλιού του κράτους Κίκο Βέγκα [κυβερνήτη της πολιτείας Μπάχα Καλιφόρνια] στη συμβολή των οδών Βία Ράπιδα και Σεντράλ Καμιονέρα, ενώ η τρίτη ενέργεια έλαβε χώρα σήμερα τα ξημερώματα [2/1/2016] με τοποθέτηση εμπρηστικού μηχανισμού σε ΑΤΜ της τράπεζας Banorte, που εξερράγη επιτυχώς.

Με αυτήν τη δράση δίνεται απάντηση στο κάλεσμα αλληλεγγύης που απεύθυναν οι έγκλειστοι σύντροφοί μας, ενώ ταυτόχρονα είναι ένας τρόπος απάντησης στην παρότρυνση που έκαναν απ’ αυτά τα εδάφη τα συντρόφια του Εξεγερτικού πυρήνα χάους.

Δεν περιμένουμε ημερομηνίες!

Δεν περιμένουμε τις μάζες· σε αγέλη ή μόνος συνεχίζω!

Σήμερα πατάμε συνθήματα στους δρόμους, αύριο φωτίζουμε τη νύχτα!

Σήμερα, με τους δρόμους φωτισμένους, σαλτάρουμε έξω!

Μέχρι τις έσχατες συνέπειες!

Από τις γειτονιές μας, αντιστεκόμαστε και δρούμε!

Λευτεριά στις/ους αναρχικές/ούς σε Χιλή, Ελλάδα, Μεξικό, Βραζιλία και στον κόσμο όλο!

Κάψε τα πλούτη τους!

Για έναν Δεκέμβρη, για μια ζωή κι αγώνα μαύρο!

Ελεύθεροι και άγριοι ενάντια στη συστηματική εξημέρωση. Ενάντια στην εξουσία τους, δίχως φόβο μήτε συλλογικότητα.

Ατομικότητα: Δίχως όνομα (Α)