Αθήνα: Κάλεσμα περιφρούρησης του κατειλημμένου κτηρίου Γκίνη

Το κατειλημμένο κτήριο Γκίνη ενημερώθηκε με έμμεσο, πλην όμως σαφέστατο τρόπο ότι αύριο 1/6 προετοιμάζεται το έδαφος για την εκκένωσή του, γεγονός που συνεπάγεται το κλείσιμο μεταναστ(ρι)ών-καταληψιών σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Με πρόσχημα κάποιες εργασίες συντήρησης και απολύμανσης απαραίτητες ώστε να «διεξαχθούν οι προγραμματισμένες εξετάσεις των σχολών του ιδρύματος από τις 6/6».

Καταρχήν, και μόνο η αναφορά απολύμανσης ενός κατειλημμένου κτηρίου από μετανάστ(ρι)ες συνεισφέρει στην κυρίαρχη ρατσιστική αφήγηση, αφήνοντας χώρο σε όσους θέλουν τους μετανάστες να αποτελούν υγειονομική βόμβα και δεν μας φαίνεται καθόλου παράξενο να το πιστεύουν κιόλας! Αυτή η κεκαλυμμένη απειλή, που με θρασύδειλο τρόπο ανακοινώθηκε, στοχοποιεί άμεσα την κατάληψη και ως αποτέλεσμα οι πρυτανικές αρχές θα στοχοποιηθούν από εμάς αν δεν ανακαλέσουν άμεσα αυτή τους την απόφαση (μας είναι αδιανόητο ότι δεν υπάρχει χώρος να διεξαχθούν οι εξετάσεις όπως έχει ειπωθεί σε προηγούμενες ανακοινώσεις τους).

Το Αιγαίο έχει γίνει νεκροταφείο και όλη η χώρα έχει γίνει ένα μεγάλο χότσποτ διαχείρισης ζωών από τα κράτη, για τη συντήρηση και αναπαραγωγή του κεφαλαίου. Αυτή τη φορά μάλιστα και με τη συνέργεια της ακαδημαϊκής κοινότητας, η οποία έχει ενταχθεί στην πολιτική που ακολουθείται, συμμετέχοντας στα ερευνητικά προγράμματα ανάπτυξης τεχνολογιών για τη φύλαξη των συνόρων και στις επεμβάσεις διατήρησης και διαχείρισης των στρατοπέδων συγκέντρωσης.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΗΣ ΑΥΡΙΟ 1/6 ΑΠΟ ΤΙΣ 9:00 ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ.

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΟ – ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ/ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤ(ΡΙ)ΕΣ

Υ.Γ. Μην ξεχνάμε ότι το αμέσως επόμενο κυρίαρχο θεσμικό όργανο της σχολής είναι ο φοιτητικός σύλλογος και ως τέτοιο φέρει εξίσου ευθύνη…

ΜΑΥΡΟ-ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ
mauropoluxrwmo@riseup.net