Οαχάκα, Μεξικό: Φόκο σε υποκατάστημα της τράπεζας Banamex

Τα ξημερώματα της 23ης Μάη 2016, με τη συνενοχή της πανσελήνου, αποφασίζουμε να επιτεθούμε για άλλη μια φορά· σε μια πόλη υπό αστυνομική και στρατιωτική κατοχή σμίγουμε με τη νύχτα ξανά, τη νύχτα που μας κάνει αόρατους, που μας χαρίζει ανωνυμία και μυστικότητα, και πυρπολούμε ένα υποκατάστημα της Banamex τοποθετώντας λάστιχα αυτοκινήτου και λούζοντάς τα με βενζίνα. Έτσι φωτίζουμε τη σκοτεινιά και καταφέρνουμε ένα πλήγμα· είναι μια στιγμή αστραπιαία, αλλά είναι μια στιγμή που την απολαμβάνουμε και μας κάνει για δευτερόλεπτα να αισθανθούμε λίγο πιο ελεύθεροι, απελευθερώνοντας τη φωτιά που σιγοτρώει αυτό το απαίσιο υποκατάστημα και τα ΑΤΜ του. Αποφασίζουμε να το τραβήξουμε σε βίντεο για να δει όλος ο κόσμος ότι ορισμένες δράσεις είναι εύκολο να πραγματωθούνε, για να εμψυχώσουμε τους πάντες να δράσουν οπουδήποτε κι αν βρίσκονται.

Είναι αναμφισβήτητο, είμαστε παντού. Βλέπουμε τις τράπεζες και τους ιθύνοντές τους ως άμεσους παραγωγούς της μιζέριας και της κοινωνικής ανισότητας· οι τράπεζες είναι οι ναοί όπου ο «Θεός» χρήμα πάει κι έρχεται, όπου κουμαντάρεται η εξαθλίωση, όπου αυτός ο «Θεός» είναι πάνω απ’ οποιαδήποτε μορφή ζωής· η επίθεση θα εξακολουθήσει να στοχεύει κάθε θεσμό της εξουσίας και τις μηχανές του, αλλά, επ’ ευκαιρία, θέλουμε επίσης να καταστήσουμε σαφές ότι δεν μας νοιάζει η σωματική ακεραιότητα όσων θεωρούμε εχθρούς και συνεργούς του πολέμου στον οποίο μπλέξαμε, και δεν θα διστάσουμε να επιτεθούμε σε δεσμοφυλάκους, μπάτσους, μιλιταριστές, δικαστές, τραπεζίτες, χειραγωγούς της επικοινωνίας, πολιτικούς…κ.λπ. αν μας δοθεί η ευκαιρία.

Δεν μας σταματά η κρατική τρομοκρατία. Μπροστά στη στρατιωτικοποίηση και στην καταστολή της κυβέρνησης θ’ απαντήσουμε με όλη μας τη φόρα. Επιλέγουμε την επίθεση· να ξέρετε πως είστε ευάλωτοι, σκλάβοι και φρουροί της τάξης· η φωτιά εξαπλώνεται.

Μνημονεύουμε μέσα από τη δράση όλα τα πεσόντα και αιχμάλωτα συντρόφια αυτού του κοινωνικού πολέμου· στη μνήμη του Μαουρίσιο Μοράλες, του Σεμπαστιάν Οβερσλούιχ και στα συντρόφια που πιάστηκαν στα δόκανα του κράτους. Για τον Φερνάντο Μπάρσενας, την Ταμάρα Σολ, τη Μόνικα Καμπαγέρο και τον Φρανσίσκο Σολάρ· σε μαχητική αλληλεγγύη προς τα συντρόφια της Συνωμοσίας Πυρήνων της Φωτιάς.

ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ!
ΨΟΦΟ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ!
ΣΙΓΟΥΡΕΥΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΑΝΑΡΧΙΑ!

Άτυπες Αναρχικές Ατομικότητες.

ΥΓ. Χα χα χα.