Αλτσάσου, Ναβάρρα: Πανό αλληλεγγύης στη Λίσα, αναρχική αιχμάλωτη στη Γερμανία

Κρατούμενες στον δρόμο! Λευτεριά στη Λίσα!

Την Κυριακή 3 Ιούλη 2016 κρεμάσαμε ένα πανό αλληλεγγύης στην αναρχική συντρόφισσα Λίσα, που αιχμαλωτίστηκε από το ισπανικό κράτος σε συνεργασία με το γερμανικό με στόχο να προστατευτεί η ιδιωτική ιδιοκτησία των τραπεζών· βιτρίνα, όπως είναι τοις πάσι γνωστό, του εμπορίου όπλων και της διεθνούς χρηματοδότησης των παρόντων και μελλοντικών πολέμων. Το πανό αναρτήθηκε στην εθνική οδό 1, στην είσοδο προς Αλτσάσου (Ναβάρρα).

Η αλληλεγγύη είναι ένα όπλο, και θα συνεχίσουμε να τη χρησιμοποιούμε. Ας το γνωρίζουν τα κράτη-καταστολείς της Ισπανίας και της Γερμανίας.

Μπάτσοι δολοφόνοι και βασανιστές.

Λευτεριά στη Λίσα!

(A)

Σημ. του Contra Info: Η Λίσα συνελήφθη στη Βαρκελώνη στις 13 Απρίλη 2016, κατηγορούμενη για απαλλοτρίωση υποκαταστήματος της Pax-Bank (τράπεζας συμφερόντων της Καθολικής Εκκλησίας) η οποία έγινε στη γερμανική πόλη του Άαχεν το έτος 2014. Η συντρόφισσα έχει πλέον εκδοθεί στη Γερμανία, όπου αναμένει να δικαστεί. Βρίσκεται έγκλειστη σε φυλακές της Κολονίας, κρατούμενη σε απομόνωση, προαυλίζεται μόνο μία ώρα τη μέρα, και οι επικοινωνίες της με τον έξω κόσμο είναι εξαιρετικά περιορισμένες. Ενημερώσεις σε καταλανικά/ισπανικά: solidaritat rebel

ισπανικά | αγγλικά