Αυστρία: Αφίσα αλληλεγγύης στον αγώνα των κρατουμένων στις ΗΠΑ

Η αφίσα «Ενάντια στη φυλακή! Ενάντια στη σκλαβιά!» αποτελεί μια μικρή συμβολή αναρχικών στην Αυστρία για τη διεθνή εβδομάδα δράσης από τις 15 ως τις 22 Οκτώβρη.

Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας σε όλες/ους τις/ους εξεγερμένες/ους κρατούμενες/ες!

Δύναμη στις/ους απεργούς κρατούμενες/ους στις ΗΠΑ κι αλλού!

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ

Κάθε θεσμός που επιχειρεί να μας μετατρέψει σε καταπιεζόμενους ή χειροδέσμιους σκλάβους είναι εχθρός μας: ο φασισμός, η πατριαρχία, η εξουσία, τα σύνορα, το κράτος και το Κεφάλαιο!

Ενάντια στη φυλακή! Ενάντια στη σκλαβιά!

Η φυλακή κατασκευάστηκε από την κοινωνική τάξη που βασίζεται στην κυριαρχία και στην εκμετάλλευση. Στόχος είναι η δημιουργία μιας δομής που διαχωρίζει, καταστέλει και απομονώνει όλους τους ανεπιθύμητους. Μέχρι και σήμερα τα αφεντικά φτιάχνουν το Κεφάλαιό τους μέσω της υποχρεωτικής εργασίας στις φυλακές και ο έλεγχος όλο και αυξάνεται ενόσω οι πολιτικοί μιλάνε για ελευθερία, ισότητα και δημοκρατία.

Η καταπίεση, στα μουλωχτά ή με βία, είναι σε κάθε περίπτωση ίδιον της καπιταλιστικής κοινωνίας. Η αποδοχή μιας εξαθλιωμένης ζωής ανάμεσα στις τάξεις των εκμεταλλευόμενων και καταπιεσμένων κάνει την καπιταλιστική παραγωγή δυνατή. Μια ανεθνικιστική συνείδηση, η απόρριψη της δημοκρατικής δικτατορίας και ο αγώνας ενάντια σε κάθε μολυσμένη πτυχή της ζωής είναι κατά συνέπεια ζωτικής σημασίας.

Το σημείο εκκίνησης για πραγματικά εκρηκτικούς αγώνες είναι το να πάρει κανείς θέση, να επιτεθεί στους μηχανισμούς εκμετάλλευσης, να εκθέσει τις κανιβαλιστικές κυβερνήσεις, να καταστρέψει τα στρατιωτικοποιημένα σύνορα, να οξύνει τις κοινωνικές συγκρούσεις και να οικοδομήσει γόνιμες δομές για αναρχικούς και μη αναρχικούς ανθρώπους με κοινούς εχθρούς και κοινούς στόχους σε παγκόσμια κλίμακα.

Μιας και το να παραμυθιαζόμαστε δεν συνιστά καμιά επαναστατική τακτική, δεν μπορούμε να μιλάμε απλά για το πώς θα ξεφύγουμε απ’ όλα δαύτα. Οφείλουμε να τοποθετηθούμε πλάι στις γραμμές των διάφορων αναρχικών τάσεων. Ο αγώνας που θέλουμε να οξύνουμε περιλαμβάνει επαναστατικές επιθέσεις κι ένοπλη αντίσταση. Την αλληλεγγύη μας στους αναρχικούς κι εξεγερμένους κρατουμένους την εκφράζουμε πάνω απ’ όλα μέσω των επιθέσεων για την ολοκληρωτική καταστροφή των φυλακών και της κοινωνίας του εγκλεισμού!

Στήριξη στις/ους εξεγερμένες/ους κρατούμενες/ους!

Φωτιά στις φυλακές!

Ζήτω η αναρχία!

Αναρχικές/οι σε αλληλεγγύη στην απεργία των κρατουμένων ενάντια στη σκλαβιά

στα γερμανικά, αγγλικά