Επικοινωνία

Για συνεισφορά μεταφράσεων, επιμέλειας-διορθώσεων και/ή πρωτότυπου υλικού προς δημοσίευση, όπως ενημερώσεις από το δρόμο, ανταποκρίσεις από δράσεις, αναλήψεις ευθύνης, κείμενα φυλακισμένων ή διωκόμενων συντρόφων, καλέσματα, μπροσούρες, άρθρα γνώμης, κ.ά.: contrainfo(at)espiv.net

Χιλή: Επίθεση σε κατασκευαστική εταιρεία ακινήτων στο Σαντιάγο

Αφού εξοπλιστήκαμε με διάφορα κολλητικά υλικά, μπουκάλια με μπογιά και με το μυαλό μας στο διεθνές κάλεσμα ενάντια στo πλάνο I.I.R.S.A. [12 με 19 Φλεβάρη 2017], μερικές/οι ανώνυμες/οι βγήκαμε τη νύχτα της 19ης Γενάρη 2017 και μπαχαλέψαμε μια πρότυπη κατοικία κατασκευαστικής εταιρείας ακινήτων στο Σαντιάγο.

Γιατί κάθε μέρα η Γη ισοπεδώνεται για να ικανοποιηθούν οι σκοτεινές προθέσεις της εξουσίας και για την πρόοδο του πολιτισμού. Αυτή τη μικρή έκφραση χάους την αναλαμβάνουμε προς υπεράσπισή της.

Είναι στο χέρι μας να σταματήσουμε την προέλαση του Κεφαλαίου και να συνεχίσουμε τη δράση ενάντια στις δομές της κυριαρχίας.

Σε συνενοχή με τα αδέρφια του Μετώπου Απελευθέρωσης Ζώων!

Όλα συνεχίζονται!

Μέχρι να λευτερωθούμε όλες κι όλοι μας!

Να πολλαπλασιάσουμε τις δράσεις προς υπεράσπιση της Γης!

Μέτωπο Απελευθέρωσης της Γης
Σαντιάγο, Χιλή, Γενάρης 2017.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>