Μοντρέιγ, Σεν-Σαν-Ντενί: Πυρπόληση ενοικιαζόμενων οχημάτων Autolib’

Είπαμε να εκφράσουμε με πράξεις την αλληλεγγύη μας στον Νταμιάν, που καταδικάστηκε την Πέμπτη 19 Γενάρη 2017 σε 10 μήνες φυλάκιση. Ήμασταν πολλοί και πολλές σ’ εκείνη τη σπασιματική διαδήλωση της 14ης Απρίλη 2016 στο Παρίσι, και δεν πρόκειται να τον αφήσουμε να πληρώσει μόνος του το τίμημα – κανείς μας δεν τον ξεχνάει.

Την Κυριακή το βράδυ, 22 Γενάρη 2017, βρήκαμε τρία οχήματα Autolib’ επί της οδού Γκαλιλέ στο Μοντρέιγ και τα κάψαμε.

Μας πλασάρουν τα Autolib’ σαν λύση για μια πόλη πιο καθαρή, πιο οικολογική, πιο «έξυπνη». Εμείς, πάλι, ξερνάμε πάνω στην προπαγάνδα τους.

Για τον Νταμιάν λοιπόν, αλλά και για τα φυλακισμένα συντρόφια στην Ιταλία εξαιτίας της επιχείρησης Scripta Manent.

Λευτεριά σε όλους κι όλες!

Φίλοι του Ζυλ Μποννό και της άνοιξης του 2016

ΥΓ. Θέλουμε να στείλουμε μια αγκαλιά συνενοχής στα συντρόφια που κάψανε αμάξια συνεργών του εχθρού [ένα όχημα εταιρείας σεκιούριτι, ένα της κατασκευαστικής Vinci κι ένα της κατασκευάστριας βελγικών φυλακών Bam] στις Βρυξέλλες την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Το να διαβάζουμε πως οι βρυξελλιώτικες νύχτες φωτίζονται από τις επιθέσεις τις δικές σας (και τις εφορμήσεις άλλων) είναι κάτι που μας παρακινεί ακόμα περισσότερο να δράσουμε (σ’ αυτό, άλλωστε, χρησιμεύουν κι οι αναλήψεις ευθύνης, σωστά;). Σε σχέση με όσα γράφετε, πάντως, πιστεύουμε πως η διανομή κειμένων κι οι αφισοκολλήσεις είναι σημαντικές και δεν γίνονται για «στρατολόγηση» ή «αποπλάνηση», αλλά για μοίρασμα ανατρεπτικών ιδεών.
Αλλά σίγουρα θα το ’χετε ήδη αναλογιστεί. Φιλιά.