Μοντεβιδέο, Ουρουγουάη: Εμπρηστική επίθεση κατά της εταιρείας Multicar

Λάβαμε στις 13/3/2017:

Χτες τα ξημερώματα επιτεθήκαμε στο πάρκινγκ της εταιρείας ενοικίασης αυτοκινήτων Multicar Rent A Car στο Μοντεβιδέο. Δεν μπορούμε να υπολογίσουμε το ύψος των ζημιών αλλά είμαστε σίγουροι πως η επίθεσή μας ήταν εύστοχη και πως τμήμα του στόλου της εταιρείας υπέστη μερικώς φθορές.

Τα κίνητρα της επίθεσης έχουν να κάνουν με τον ρόλο αυτής της εταιρείας που λειτουργεί όχι μονάχα προμοτάροντας την πολυτέλεια και την χλιδή, νοικιάζοντας οχήματα όλων των τύπων και προσφέροντας ειδικές υπηρεσίες στη βιομηχανία τουρισμού (ίσως μια από τις πιο καταστροφικές), αλλά επίσης για τον ρόλο που παίζει ως αποκλειστικός συνεργός πολλαπλών δημόσιων και ιδιωτικών εταιρειών, εγχώριων και ξένων, στις οποίες προσφέρει τις υποδομές της ώστε να φέρουν εις πέρας το έργο της εκμετάλλευσης και του κοινωνικού ελέγχου. Η Multicar λοιπόν ενεργεί ως ένα από τα ιδιωτικά πλοκάμια του κράτους, δεδομένου πως συνδράμει με τα οχήματα ρυμούλκησης την ίδια τη δημαρχεία του Μοντεβιδέο στις επιχειρήσεις εκφοβισμού των πολιτών.

Δραττόμαστε της ευκαιρίας για να καλέσουμε όλους τους συντρόφους της περιοχής να εκφράσουν την εναντίωσή τους και την οργή τους μέσω της άμεσης εξεγερσιακής δράσης. Είναι εύκολο, διασκεδαστικό, κατάλληλο και απαραίτητο.

Υγεία και τα λέμε στους δρόμους!

Αυθόρμητος Αυτόνομος Πυρήνας Τσακ Παλάνιουκ