Επικοινωνία

Για συνεισφορά μεταφράσεων, επιμέλειας-διορθώσεων και/ή πρωτότυπου υλικού προς δημοσίευση, όπως ενημερώσεις από το δρόμο, ανταποκρίσεις από δράσεις, αναλήψεις ευθύνης, κείμενα φυλακισμένων ή διωκόμενων συντρόφων, καλέσματα, μπροσούρες, άρθρα γνώμης, κ.ά.: contrainfo(at)espiv.net

Αθήνα: Επίθεση με μολότοφ στο υπουργείο Πολιτισμού

Το βράδυ της Δευτέρας 22 Μάη 2017 ομάδα συντρόφων επιτεθήκαμε με βόμβες μολότοφ στο υπουργείο πολιτισμού στα Εξάρχεια. Η συμβολική αυτή ενέργεια έγινε για δυο λόγους:

Για να τιμήσουμε τη μνήμη του αναρχικού Μαουρίσιο Μοράλες, που έχασε τη ζωή του στις 22/05/2009 στο Σαντιάγο της Χιλής, όταν η βόμβα που μετέφερε για να χτυπήσει την σχολή δεσμοφυλάκων εξερράγη πρόωρα.

Για να στείλουμε δύναμη στον αναρχικό Eric King, που εκτίει 10ετή ποινή φυλάκισης στις ΗΠΑ για επίθεση με μολότοφ σε κυβερνητικό κτίριο στο Κάνσας το Σεπτέμβρη 2014. Στηρίζουμε το διεθνές κάλεσμα δράσεων σε αλληλεγγύη στον Έρικ που έχει καλεστεί για τις 28 Ιουνίου.

Μαχητική μνήμη – εμπρηστική αλληλεγγύη!

στα αγγλικά, ισπανικά

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>